Fırat KESKİNKILIÇ / ANKARA, () - TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ile CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan'ın AK Parti sıralarındaki samimi sohbeti dikkat çekti.

Genellikle tartışmalarla gündeme gelen TBMM Genel Kurulu'nda bu sefer aynı ilin iktidar ve muhalefet milletvekilinin yaptığı sohbet göze çarptı. 'Sanal Ortamda İşlenen Suçlar Sözleşmesinin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı'nın görüşüldüğü sırada CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan,CHP sıralarındaki yerinden kalkarak AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla'nın yanına gitti. Aynı ilin iki milletvekili ardından AK Parti sıralarına oturdu. Bu sırada ise tasarı üzerinde söz alan CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı ile AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın sözlü tartışma yaşarken, Kışla ve Bayraktutan'ın yaklaşık 15 dakika boyunca süren samimi sohbeti dikkat çekti.

Kentin sorunlarını konuştukları tahmin edilen iki milletvekilinin yanına zaman zaman bazı AK Partili milletvekilleri de geldi.Yaklaşık 15 dakika süren sohbetin ardından Bayraktutan CHP sıralarındaki yerine geçti.

() (FK) (FOTOĞRAFLI)