İstanbul Milletvekili Muhammet Bilal Macit, “AK Parti topluma inen, topluma değer veren bir partidir.” dedi.

                Gebze Genç GESİAD, Türkiye’nin en genç milletvekili olan İstanbul Milletvekili Muhammet Bilal Macit’i konuk etti. GESİAD Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programa, GESİAD Genel Sekreteri Vedat Dönmez, Gebze Genç GESİAD Başkanı Serhat Demir ve üyeler katıldı. Genç GESİAD’ın tanıtım sinevizyonu ile başlayan program katılım yoğun oldu. Açılış konuşmasını yapan Gebze Genç GESİAD Başkanı Serhat Demir, “Derneğimiz kurulduğu günden itibaren hızlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor ve günden güne büyüyor. Çalışmalarından dolayı yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.  PARTİMİZ TOPLUMUN İÇİNDEN GELİYOR

                Demir’in ardından konuşan İstanbul 1. Bölge Milletvekili Muhammet Bilal Macit, aday adaylığı zamanında karşılaştığı güzel anıları genç sanayici ve iş adamlarıyla paylaştı. Macit, konuşmasında ülke gündemine de değindi. Genç vekil, “Şimdiye kadar ülke gelirlerini tek başına yemek istediler. Pastadan tek başına pay almak isteyenler vatandaşın ve ülkenin gelişmesine engel oldu. Partimiz iktidara geldiğinden itibaren bu payı hep halkımızla paylaştı. AK Parti topluma inen, topluma değer veren bir partidir. Çünkü partimiz toplumun içinden geliyor.” ifadelerini kullandı.



                HAYALLER GERÇEK OLDU

                Ülkede hayal edilen her şeyin gerçekleştirildiğine dikkat çeken Macit, “Herkes hayal ettiği şeylerin 2002’den sonra gerçek olduğunu gördü. İnsanlarımız daha iyi bir hayat bekliyor. Bunun için kararını partimizden yana kullanıyor.” şeklinde konuştu. Program daha sonra soru cevap şeklinde devam etti. Genç işadamları fikir alış verişinde bulundu.