CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’ya geldi.

Havalimanından uzun araç konvoyuyla kent merkezine geçen Erdoğan’ın konvoyu sık sık yol üzerinde toplananlar tarafından durduruldu. Erdoğan kendisine sevgi gösterisinde bulunanlara el salladı, çocuklara oyuncak dağıttı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile birlikte öğleden sonra uçakla GAP Havalimanı'na  geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük ile bürokratlar karşıladı. Burada kendisini karşılayan ve drift gösterisi yapan rallici Burcu Çetinkaya ile sohbet etti. Çetinkaya, gösterinin ardından 2015 yarışlarında kazandığı kupasını da Cumhurbaşkanlığı müzesinde sergilenmek üzere Erdoğan'a hediye etti.

Alandan ayrılan ve uzun araç konvoyuyla kent merkezine geçen Erdoğan’ın içinde bulunduğu otobüs, yol üzerindeki Hamurkesen Mahallesi yakınlarında toplanan bir grubun yanında durdu. Yoğun önlem alan jandarma ekiplerinin nezaretinde bir grup mahalle sakini sorunlarını içeren dosyayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdi. Erdoğan toplanan mahalle sakinlerine ise santraç takımı hediye etti. Erdoğan’nın konvoyu sık sık yol üzerinde toplanan vatandaşlar tarafından durduruldu. Erdoğan kendisine sevgi gösterisinde bulunanlara el salladı, çocuklara oyuncak dağıttı.