ANKARA () - HACI Bektaş'ta, Hacı Bektaş Veli'yi Anma Kültür ve Sanat Etkinliklerine katılan Gültepeliler İzmir'e dönerken Ankara'ya geldiler ve CHP'yi ziyaret ederek iktidar sözü verdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Emel Yıldırım ile görüşen Gültepeli CHP'lileri, Genel Merkez'de Genel Başkan Yardımcısı Emel Yıldırım ağırladı.
Gültepeli CHP'liler görüşmede, Türkiye'yi karanlıktan aydınlığa çıkaracak, yolsuzluklardan ve hırsızlardan hesap soracak tek kişinin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu olduğuna dair inançlarını belirtti.
"Sokak sokak, kapı kapı çalışarak, partimizi iktidara taşıyacağız, mücadelemiz devam edecek" diyen Gültepeli CHP'lilere teşekkür eden ve onları Genel Merkez'de konuk etmekten, ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Genel Başkan Yardımcısı Emel Yıldırım, ülkedeki adaletsizlikleri, haksızlıkları ve yolsuzlukları gidermek, çocuklara güzel bir gelecek bırakmak için herkese büyük sorumluluk düştüğünü belirtti. Yıldırım, "Daha çok çalışarak, birbirimize daha sıkı kenetlenerek, birbirimize sahip çıkarak, hep birlikte, daha da kararlı bir şekilde demokrasi ve adalet mücadelesi vereceğiz ve hep birlikte başaracak, CHP'yi Kılıçdaroğlu önderliğinde iktidara taşıyacağız" dedi.