MERSİN'in Silifke İlçesi'nde partisinin düzenlediğini yemeğe katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, 30 Mart 2014'de yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'nin Mersin Büyükşehir ve 13 ilçesinde belediye başkanlıklarını kazanacağını söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, partisinin Silifke ilçe örgütü tarafından Bahçesaray Düğün salonunda düzenlenen birlik, beraberlik ve iktidara yürüyüş yemeğine katıldı. Genel Başkan Yardımcısı Günaydın, yemekte yaptığı konuşmasında, Mersin Büyükşehir ve 13 ilçesinde belediye başkanlıklarını kazanacaklarını söyleyerek, "Bu büyük bir özveri ve çalışmayla olacak" dedi.
En az hata yaparak en doğru seçimi gerçekleştirmek için çalıştıklarını kaydeden Günaydın, "1394 adıyımız olacak, 22 bin belediye meclis üyesi 1200 il genel meclis üyesi seçeceğiz. Bu arkadaşlarımız makam sahibi insanlar olmayacaklar, görev sahibi insanlar olacak. Seçildikleri andan itibaren de bu memleketi 2015 Haziranına hazırlamak için evlerini, çocuklarını, eşlerini unutacaklar. Gecemizi gündüzümüze katacağız. Çünkü en az hata yaparak en doğru seçimi gerçekleştirerek ülkemize karşı görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. 2014 yerel seçimlerinde CHP'nin Türkiye genelinde büyük bir başarı sağlayacak İstanbul'da da belediye başkanlığı seçimini kazanmak istiyoruz Kars'ta da" diye konuştu.
Gökhan Günaydın'a yemekte CHP Mersin Milletvekilleri Aytuğ Atıcı, Ali Rıza Öztürk, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan eşlik etti.