Cem ULUCAN/AYDIN, () - AYDIN'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il ve ilçe teşkilatları, genel seçimde milletvekili görmek istedikleri adayları belirlemek için ön seçime gitti. CHP'de 17 ilçede yapılacak ön seçimle, 18 milletvekili aday adayı içinden partinin 6 milletvekili adayı belirlenecek.
Efeler 7 Eylül İlköğretim Okulu'ndaki ön seçimde 7 bin 16 üye, 20 sandıkta oy kullanacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın kontejan adayı olduğu listenin sıralaması akşam saatlerinde kesinleşecek. Eşi Gülay Özakcan ile 1014 no'lu sandıkta oy kullanan Efeler Belediye Başkanı CHP'li Mesut Özakcan, şöyle dedi:
"Ülkemiz adına daha demokrasinin D'sindeyiz. Demokrasinin tüm kurallarıyla işletildiği bir ülke toplum ve yönetim yapımız maalesef yok. Parti içi demokrasiler adına ön seçimin partili üyelerle gerçekleştiriliyor olması parti içi demokrasinin işletilmesi adına çok önemlidir. Partililerimiz kendi özgür iradeleriyle oy kullandığı takdirde demokrasi daha sağlıklı işler, seçim sonuçları daha sağlıklı hale getirilir. Partimizde yapılan ön seçimin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum."

FOTOĞRAFLI