BAKANLAR AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, toplu temel atma ve açılış törenin ardından Ak Parti Samsun İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın selamlama konuşmasının ardından konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 1 Kasım seçimleri öncesi başarılı çalışma sergileyen partilileri alkışladığını belirterek, “1 Kasım seçimlerinde yüzde 63.5 oranda bir Ak Parti reyiyle gerçekten demokrasi tarihinde muhteşem bir destan yazdık. Bu bakımdan sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Esas ben sizleri alkışlıyorum. 1 Kasım seçimleri çok önemliydi. Samsun büyük bir zafer kazandı” dedi.
15 Temmuz darbe girişiminin başarısız olması ve ülkedeki ekonomik durumdan da bahseden Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu konuşmasında şunları söyledi:
"İnşallah bu ekonomik darbe veyahut da Türkiye’de yanlış bir kanaat uyansın şeklinde Avrupa ve Amerika’daki algı yönetimide inşallah suya düşecek. Çünkü, merak etmeyin. Hükümetimiz ekonomik gelişme konusunda bunların ülkeye zarar vermek istediklerini önlemek maksadıyla çok önemli mesajlar verildi. Birtakım teşvikler ve yatırımların hızlandırılması konusunda büyük gayret var. Zaten Cumhurbaşkanımız hatırlarsanız, 2008-2009 yıllarındaki dünyadaki ekonomik kriz dolayısıyla ‘Türkiye’den ekonomik kriz teğet geçecek’ demişti. Şimdi yine kendisi ilan etti. Onların bu ekonomiye yapacakları mendeburluğu ve hadiseleri veya da oluşturmaya çalıştıkları krizlerde teğet bile geçmeyecek. Buna yürekten inanıyoruz. Çünkü Ak Parti var. Gerçekten güçlü bir hükümet var. Bütün engelleri aşacak gücümüz var. Allah'ın yardımı bizimle beraberdir” diye konuştu.
Ziyaretin ardından Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yemek programı için il başkanlığından ayrıldı.

FOTOĞRAFLI