"SORUNLARIMIZ VAR AMA AZALTTIK"
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın ile birlikte Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu Sivas İl Temsilciliği'ni ziyaret etti. İl Temsilcisi Zeki Ekici'den sendikanın çalışmaları hakkında bilgi alan Bakan Yılmaz, Türkiye'nin problemleri olduğunu ama istişare ederek çözülemeyecek bir sorun olmadığını ifade etti.
Geçmişte önlerine sayfalarca sorun konulduğunu, şimdi ise sorunların 3'ü, 5'i geçmediğini belirten Bakan Yılmaz, "Sorunlarımız var ama azalttık, çöze çöze geliyoruz. Bundan sonraki süreçte de Türk-İş'in gündeminde olan sorunları yine sendikalarımızla beraber istişare ederek çözeceğiz" dedi.
Bakan Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra Organize Sanayi Bölgesindeki bazı fabrikaları ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 
İŞADAMININ CENAZESİNE KATILDI
Ziyaretlerinin ardından Tarihi Ulu Camiiye geçen Bakan Yılmaz, burada pankreas kanseri nedeniyle 72 yaşında yaşamını yitiren gazeteci ve iş adamı Hidayet Çolakoğlu'nun cenaze törenine katıldı. İkindi namazı sonrası kılınan cenaze namazına Bakan Yılmaz'ın yanı sıra Ak Parti Sivas milletvekilleri Hilmi Bilgin, Selim Dursun, Habip Soluk ve il protokolü ile birlikte kentte görev yapan gazeteciler ve Çolakoğlu'nun yakınları katıldı. Bakan Yılmaz cenaze töreni sonrası karayolu ile Ankara'ya hareket etti.  

FOTOĞRAFLI