Nevzat AKKAYA/ÇARŞAMBA (Samsun), () - GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Muhalefetten bu süreçte 4 yıllığına iktidara talip olanlar var. Seçim hedefini yüzde 35 olarak koymuşlar. Yüzde 35 oy oranı ile Türkiye'de iktidar olunmuyor" dedi.
Samsun'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti Samsun 1'inci sıra milletvekili adayı Akif Çağatay Kılıç, Salıpazarı ve Çarşamba ilçelerine giderek ziyaretlerde bulundu. Bakan Kılıç, Çarşamba İlçesi'nde partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine katıldı. Açılışta konuşan Bakan Kılıç, "Muhalefetten bu süreçte 4 yıllığına iktidara talip olanlar var. Seçim hedefini yüzde 35 olarak koymuşlar. Yüzde 35 oy oranı ile Türkiye'de iktidar olunmuyor. Şu anda bazı yayın organlarında böyle bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Biz her zaman olduğu gibi açık ara öndeyiz. Bundan şüphemiz yok. Başkalarının ne söylediği bizleri ilgilendirmiyor. Bu güne kadar yaptıklarımızı, yapacaklarımızı konuşuruz. Yapamayacağımızın sözünü vermeyiz" dedi.
Bakan Kılıç, "Şu anda baktığınızda karşınızda öyle bir yapı var ki, asla bir araya gelmesi mümkün olmayan, normalde baktığınızda kendi siyasi düşünceleri açısından yan yana durmaları mümkün olmayanlar bir takım çetelerin, bir takım oluşumların desteği ile bir araya gelmişler. Koalisyon için hesap kitap yapıyorlar. Bizler seçim zamanı vatandaşla buluşan değil her zaman sizinle beraberiz" diye konuştu.
Konuşmasının ardından Bakan Kılıç, seçim koordinasyon merkezinin açılış kurdelesini kesti.

FOTOĞRAFLI