Hakan TÜRKTAN- Saadet YÖRÜKÇÜ / ESKİŞEHİR, () - GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, FETÖ ile mücadelenin bir anlık mücadele olarak düşünülmemesi gerektiğini belirterek, "Bu terör örgütünün neler yapabileceğini 15 Temmuz gecesi gördük. Dolayısıyla adil olacağız ama acımayacağız" dedi. 
Eskişehir'e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, önce Vali Azmi Çelik'i makamında ziyaret etti. Valilik anı defterini imzalayan bakan Kılıç daha sonra AK Parti İl binasını ziyaret etti. Çelik burada yaptığı konuşmada 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütünün başını çektiği darbe girişimi karşısında büyük mücadelelerin verildiğini söyledi. Eskişehir'in genç bir nüfusa sahip olduğunu belirten bakan Kılıç, öğrenci yurdu yatırımlarında bazı gecikmelerin yaşandığını, bunun da zaman içerisinde düzeltileceğini belirtti. 
FETÖ İLE MÜCADELE
Bakan Akif Çağatay Kılıç gazetecilerin FETÖ ile mücadele konusunu sormaları üzerine şunları kaydetti:
"Bu sadece bir anlık mücadele olarak düşünülmemesi gereken bir şey. FETÖ'nün, bu terör örgütünün neler yapabileceğinin en büyük göstergesi zannedersem 15 Temmuz gecesi yaşandı. Dolayısıyla adil olacağız ama acımayacağız. Acırsak çünkü nelerin yapılabileceğini gördük. 
FOTOĞRAFLI