Faruk KIYAK/İZMİT (Kocaeli), () - MİLLİ Savunma Bakanı Fikri Işık, terör örgütlerinin Türkiye'nin birliğini ve dirliğini bozmak için gayret ettiğini belirterek, "Milletimizin birlik ve beraberliği sürdükçe hiçbir tehdit, hiçbir güç Türkiye'ye diz çöktüremez. Hiçbir örgüt Türkiye'yi adeta bileğini bükemez" dedi.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Kocaeli Şubesi'nin Seka Park'ta düzenlediği iftara katıldı. Fikri Işık yaptığı konuşmada, ülkenin birlik beraberliğinin bozulması için uğraşıldığını söyleyerek, "Bakınız, bölgemiz çok ciddi bir türbülansın içinden geçiyor. 100 yıl sonra taşlar yerinden oynadı ve şimdi bölgemizde ciddi bir sıkıntını içerisindeyiz. Bu sıkıntının da Türkiye’yi etkilememesi mümkün değil. İşte daha 3 gün önce İstanbul’da hain bir terör saldırısında pek çok masum insan hayatını kaybetti. Ondan önce Ankara’da, İstanbul'da ülkemizin değişik yerlerinde bombalar patladı ve pek çok insanımız hayatını kaybetti. Türkiye bir yanda güya din adına insanları öldüren bir cinayet şebekesi ile uğraşıyor. Diğer yandan bin yıllık kardeşliğimizi bozmak için ülkemizin birliğini ve dirliğini bozmak için gayret eden terör şebekeleri ile uğraşıyor. Bunların hepsi terör örgütü. Türkiye Allah’ın izni ile bunların hepsinin üstesinden gelecektir" diye konuştu.
Işık, Türkiye'ye hiçbir gücün diz çöktüremeyeceğini ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Burada en önemli unsur, birlik ve beraberliğimizdir. Milletimizin birlik ve beraberliği sürdükçe hiçbir tehdit, hiçbir güç Türkiye'ye diz çöktüremez. Hiçbir örgüt, Türkiye'yi adeta bileğini bükemez. Bu noktada en fazla dikkat etmemiz gereken birlik ve beraberliğimizdir ve kardeşliğimizdir" dedi.

FOTOĞRAFLI