Turgay İPEK/ERZURUM, () - İÇİŞLERİ Bakanı Efkan Ala, bayram tatilini geçirmek için geldiği memleketi Erzurum'da, ziyaret ettiği karakolda polislerin bayramını kutlayıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Ali, 15 Temmuz günü çöken Kayakla Atlama Kuleleri'nde inceleme yaptı. 
Dün gece yarısı uçakla Erzurum'a gelen Bakan Efkan Ala'yı hava limanında Vali Ahmet Altıparmak, Ak Parti Erzurum Milletvekilleri Muhyettin Aksak, Adnan Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve partililer karşıladı. Kent merkezinde esnafı ziyaret ederek vatandaşla sohbet eden Bakan Ala, geceyi Erzurum'da geçirdi.
Bakan Ala, bugün öğlen saatlerinde yanında Vali Ahmet Altıparmak, Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile birlikte pistleri çöken Kayakla Atlama Kuleleri'ne giderek incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Bakan Ala, daha sonra Kongre Caddesinde vatandaşla sohbet etti. 
Merkez Yakutiye ilçesindeki İlçe Emniyet Müdürlüğü Gölbaşı Polis Merkezi Amirliğine giden Bakan Ala, kendisini karşılayan polis memurları ile tek tek tokalaştı.  Korumalarının getirdiği tatlı ve çikolatayı verdiği karakol amirinden ilçe hakkında bilgi alan Bakan Efkan Ala, çıkışta bir süre ayaküstü sohbet ettiği polislerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yanıkdere Şehitliği'ni de ziyaret eden Bakan Ala, baba ocağı Erzurum'un Oltu İlçesi'ne gitti. Bakan Ala, geceyi anne ve babasının yaşadığı ilçede geçirecek.

FOTOĞRAFLI