KAHTA'DA PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde Ak Parti teşkilatını ziyaret etti. Burada partililere seslenen Bakan Akdağ, yabancı ülkelerin Türkiye'nin güçlenmesini istemediklerini ifade ederek, şunları söyledi:
"Bizim bakanlarımıza Almanya'da, Hollanda'da izin vermeyenler; PKK'nın paçavralarıyla Karayılan'ın uzaktan konferansla oradan konuşmasına izin verildi. Biz bunlara 16 Nisan'da bir ders vermeyecek miyiz? Onun için asla rehavete kapılmak yok. 16 Nisan'a kadar kafası karışmış kimseler var ise oturacağız, konuşacağız. Onlara işin gerçeğini anlatacağız. 16 Nisan'da Türkiye'yi kuvvetlendirmek için yeni bir yönetim sistemine geçiyoruz. Biz direksiyonun başında iki şoför olmamasını istiyoruz. Şuan direksiyonun başında kaç şoför var; iki tane var Cumhurbaşkanımız var, biz onu seçmişiz, bir de Başbakanımız var eğer araba yolunda doğru bir şekilde gidiyorsa neden gider biliyor musunuz? Çünkü bu iki şoför 40 senedir birbirini tanıyor. İki şoförle icap ettiğinde direksiyonu sağa çeviriyor icap ettiğinde sola çeviriyor. Ama tek şoför olması lazım tek şoför olacak ki yolumuza daha hızlı gidelim, koşarak yolumuza devam edelim, son sürat yolumuza ilerleyelim. Türkiye'yi büyütmemiz lazım, gençlerimize yeni iş alanları oluşturmamız lazım, kafasını ezdiğimiz PKK'nın kafasını kaldıramaması gerekiyor."
Bakan Akdağ, konuşmasının ardından konferans salonunda STK temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelip temaslarını tamamladıktan sonra Ankara'ya döndü.

FOTOĞRAFLI