BAHÇELİ: MECLİSE GELEN İLK FEZLEKELER HERKESİN ELİNDE

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da seçim çalışmalarının son durağı Elmadağ İlçesi oldu. MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Karakaya ile gelen Bahçeli, yoğun ilgiyle karşılandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara seçim çalışmalarının en son durağı Ankara'nın doğu kapısı olarak bilinen Elmadağ ilçesi oldu. Saat 21.15'de ilçeye gelen Devlet Bahçeli, partililerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Bozkurt selamları ile partilileri selamlayan Bahçeli, Elmadağ Belediyesi Başkan Adayı Aytaç Özel için oy istedi. Devlet Bahçeli, konuşmasında yolsuzluk ev adaletsizlik üzerinde durdu. Partililere MHP'nin 3 hilalin oy pusulasının sonunda olduğunu söyleyen Devlet Bahçeli, "O üç hilale hemen vuracaksınız ve bunu gönül gözü ile değerlendireceksiniz. Demek ki aziz millet, en son umudun üç hilaldir. Öyleyse 3 hilale vurup başarı sağlamak, hepimizin sorumluluğu olmalıdır" dedi.

30 Mart seçimlerinin Türkiye'nin kaderini değiştirecek nitelikte bir seçim olduğuna inandıklarını söyleyen Bahçeli şunları söyledi: "Bu seçimler, Türk milletinin geleceğinin belirlenmesinde ve yeniden siyasi şeklin oluşmasında önemli bir rol oynayacak. Bir başka bir deyişle AKP'den kurtuluş diye düşünmek lazım."

17 Aralık 2013'ün bir milat olduğunu belirten Devlet Bahçeli, "Meclise gelen ilk fezlekeler şu an herkesin elinde dolaşmaktadır. İkinci fezleke ile ilk fezleke arasında ne kadar fark olduğu, ne kadarının üstünün örtüldüğü bilinmediği için Mecliste fezlekelerin görüşülmesine gizlilik zırhına bürünerek kapatmaya çalışmışlardır. Ama ne yaparlarsa yapsınlar artık yolsuzluk ve rüşvet halkın arasında konuşulur hale gelmiştir. Bu iktidar için artık bir yanlışın başlamasıdır. Felakete sürüklenmenin de ilk işaretidir" iddiasında bulundu.

Bunların hesabını soracaklarını söyleyen Bahçeli, "Recep Tayip Erdoğan'ın artık siyasi ömrü bitmiştir. 51'le gelmiştir Allah'ın izniyle 51 ile de gidecektir" diye konuştu. MHP Elmadağ Belediye Başkan adayı Aytaç Özel ve partililer, Devlet Bahçeli'ye Elmadağ yöresine ait el dukuması kilimi ve tirit ekmeği hediye etti. 

Hüseyin ÖZBALI/ ELMADAĞ,(Ankara),()