Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), () - AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Ankara'daki bombalı saldırıyı kınadı, seçimler öncesi milli iradeden çekinenlerin provokasyona başvurduğunu söyledi.
Seçim çalışmaları kapsamında Nizip'e giden Ak Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, Türkiye'nin huzur ve istikrar yolunda ilerlemesinden rahatsız olanların seçime gidilirken Ankara'da yaptığı bombalı saldırı ile ülkede huzur ve kardeşliği hedef aldığını söyledi.
Saldırının zamanlamasının seçime giderken olmasının manidar olduğunu ve kirli ellerin saldırıda parmağı olduğunu ifade eden Gül şöyle konuştu:
"7 Haziran seçimleri öncesi Diyarbakır’da, 1 Kasım öncesi Ankara’da patlama seçimin ve demokrasinin birilerini rahatsız ettiğini ve bu anlamda seçmenin ve milletin iradesinden çekinen birilerinin yine provokasyon yoluna başvurduklarını üzülerek görüyoruz. Ama bu aziz millet ve bu kudretli devlet tüm bu tezgahları bozmaya muktedirdir. İnşallah bu olayın da gerçek failleri ve iç yüzü en kısa zamanda ortaya çıkacaktır."

FOTOĞRAFLI