‘TERÖR ÖRGÜTLERİ BİRBİRİNİN İKİZİ’
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Kepez İlçe Başkanlığı’nın Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlediği Danışma Meclisi toplantısında, gündeme yönelik değerlendirmede bulundu. 15 Temmuz darbe girişimi sürecini anlattığı anlarda duygulanan ve sesi titreyen Ataş, Türkiye’yi tehdit eden terör örgütlerinin birbirinin ikizi olduğunu belirtirken, tehditlerin henüz bitmediğini söyledi.
‘ERDOĞAN, ÇETELERE TESLİM EDİLMEYECEK’
Milletin kalbinden Recep Tayyip Erdoğan sevgisinin sökülemeyeceğini aktaran Mustafa Ataş, “79 milyon nüfusumuz içerisinde kellesini alabilecekleri en son kişi Tayyip Erdoğan’dır. Asla bu millet Tayyip Erdoğan’ı bu hain çetelere teslim etmeyecek. Kimsenin tereddüdü olmasın” dedi.
‘TEMİZLİK DEVAM EDECEK’
Partililerden Ak Parti’nin yönetici kadrolarına inanmasını isteyen Ataş, FETÖ’ye yönelik kendi içlerindeki temizliğe uzun süre önce başladıklarını kaydetti. Mustafa Ataş, şöyle konuştu:
“Biz bu temizliği kalkıp da reklam yapma durumunda değiliz ve kimseye de hesap verme durumunda değiliz. Defteri kapatmadık. Kurumların içinde var. Temizlik devam ediyor. Yanlış yapılmışsa vicdani olarak bu yanlıştan dönülmesi gerekiyor. Kimseye haksızlık yapılması taraftarı değiliz. Varsa bir yanlışlık düzeltmek boynumuzun borcudur. Ak Parti'yi demokratik yöntemlerle, çete örgütleriyle alt edemeyenler ‘kendi içinde birbirine düşürebilir miyiz’in hesabını yapıyor. Sosyal medyada 5- 6 sene önce çekilmiş fotoğrafları bugün çekilmiş gibi yayınlayan tipler var. Sinekten yağ çıkarmanın hesaplarını yapmak isteyenler var. Ayıptır, günahtır. Haktan, hukuktan bahsedenler kimseye haksızlık yapma hakkına sahip değildir.”
Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, ()

FOTOĞRAFLI