Dünyaca ünlü medyumlar arasında yerini almış bir kişi olarak sizlere en iyi dualar hakkında bilgiler paylaşılıyor.

Büyü yaptırmak, tarih öncesinden beri insanların başvurduğu yollardandır. Metafiziğe inanan insanlar, birtakım göksel olayları ve uydurdukları mitolojik unsurları geçmiş zamanda Tanrılaştırmışlar ve bunlara inanmışlardır. İnsanlık başladığı zaman yağmuru, güneşi, fırtınayı hatta vahşi hayvanları üstün ve yaratıcı görüp onlara tapan insanlar; zamanla güneşin ısısını ışığını ve verdiği mutluluğu düşünerek “Gök tanrı” inancıyla güneşi kutsallaştırmışlardır.

Daha sonra indirilen büyük kitaplarla anlaşılan gerçeklerle şuan dünyanın büyük bir çoğunluğu görünmez bir yaratıcının, “Allah’ın” varlığını kabullenip buna inanmışlardır. İşte bu süreç boyunca medyumlar hep varlıklarını sürdürmüşler, gerek astrolojiden gerekse başka bilgilerden faydalanarak insanların ihtiyaçlarına çare bulmaya çabalamışlardır. Günümüzde birçok medyum ve kendini medyum gibi tanıtan insan mevcuttur. Peki, insanlar neden büyü yaptırmaya ihtiyaç duyarlar ?

Büyüler son çare olarak düşünülür. Yapılabilecek hiçbir şey kalmamışsa ama pes edilmek de istenmiyorsa bir kere de büyü konusunda şans denemek isteriz. Aslında büyülere psikolojik bir güven duyarız, son çaredir ama olacağı varsa olur, olmazsa da büyü de olsa bazı şeyler için elden bir şey gelmez. Yapılan herhangi bir uygulama, muska, ilaç veya dua öncelikle içten geldiği ve çok çaresiz kalındığı için ALLAH tarafından kabul edilme olasılığı olduğu için yaptırılır. Bu insanların kaderleri için son bir kez daha şans denemelerinden ve yaratıcılarından bir kere daha kendileri için vazgeçilmez bir şeyi rica etme amacıyla yapılır.

Aşk büyüsü, ayırma büyüsü, bağlama büyüsü , soğutma büyüsü  gibi değişik büyüler yaptırılabilir. Bunun yanında büyü bozmak da medyumların verdiği hizmetler arasında gösterilir. Büyü bozmak, insanların üzerinde büyü olduğunu düşündüklerinde veya çevresindeki diğer bireyler tarafından bu durum fark edildiğinde gidilen yoldur. Medyum büyüyü bozar ve insan, kaderini yaşamaya devam eder. Tıpkı büyüyü yapmak gibi, bozmak da Allah’a kalmış, onun isteğinde olacak bir şeydir.

DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN WEB SAYFAMIZI ZİYARET EDİN…

RESMİ WEB:  www.medyum.pro