Daniel Klein Erkek saatleri; aksesuarlar arasında önemli bir noktada yer almakla beraber; bu aşamada önemli bir unsur olarak da kabul görmektedir.

Bu alanda da farklı farklı unsurlar yer alarak; istenilen türde piyasada yer aldığı da gözlemlenebilmektedir. Bu tür aksesuarlar arasında yer almayı sürdüren Daniel Klein erkek saat modelleri; istenilen türde yer alarak; bu bağlamda yeterli sonuçlar ile kullanıcıları karşı karşıya getiren bir unsur olarak da kabul görmektedir. Bu kapsamda da ilgi çekici şekilde faaliyetlerini sürdürerek; aktif bir biçimde kullanılmaya devam edilen aksesuarlar arasında da kabul görmeye devam eden unsurlar arasında yer almaktadır.

Daniel Klein bayan saat modelleri insanların kombinlerinde önemli bir noktada yer alarak; bu alanda tamamen kıyafetleri ile uyumlu bir biçimde dizayn edilen unsurlar olarak kendini göstermektedir. Bu alanda da farklı kordon ve kasa materyallerinin değişik şekillerde yer alarak birleştirilmesi ile ön planda yer alacak olan söz konusu saat firmasına bağlı modeller yaygın bir biçimde tercih edilerek; bu alanda ön planda seyredecek olan bir seçenek olarak kabul görmektedir. Bu alanda da insanların zevklerine hitap edecek bir biçimde yer almaya devam edecek olan söz konusu saat markasına bağlı ürünler; kendini göstermeye de devam ederek bu bağlamda sürekli olarak kabul görecek olan ögelerden bir tanesi olmayı da sürdürecektir.