Foto galeriye git

Halil Aydın - aydinses.com / Eyüp Yeşilpınarspor U 19 7. Grup 13 maç galibiyet 1 maç beraberlikle ligi grup birincisi olarak bitirdi. Son maçta da Fatih Güzelhisarı kendi sahasında 5-0 yenerek lider bitirdi.


Goller :
5 dakika Eray, 13. dakika Cihan, 50. dakika Mehmet, 58. dakika Penaltı Ömer, 67. dakika Ufuk
Eyüp Belediye Başkanı Av.Remzi Aydın düzenlenen törende Şampiyon Genç takımın kupasını oyunculara takdim etti. 

Başkan Remzi Aydın yaptığı açıklamada;
Yeşilpınar spora başarılarından dolayı dolayı, takım antrönorüne, takım kaptanına yönetici ve sporcularına başarılarından dolayı teşekkür etti. Teporcularınnı ayrı ayrı kutladı.


Başarılarının devamını diledi. Bu takım sahası ve spor tesisi olmadığı halde nemağlup olarak birinci olduğuna göre sahası olursa kimse tutamaz. Bende müjde ediyorum; en kısa zamanda tesisinize kavusacaksınız, diyerek sözlerini tamamladı. 

Genel kaptan Cafer Şık yaptığı açıklamada;
Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp aramızda olan Sayın Belediye Başkanımız Av. Remzi Aydın'a  Şampiyon genç takımımızın kupasını takdim ettiği,  mütavazi örnek davranış gösterdiği için Yeşilpınarspor yönetimi olarak sonsuz şükranlarımızı iletiriz. Kendileri Yeşilpınarspor tesisinin en kısa zamanda yapılacağı sözünü verdi. Sayın başkanımızın spor tesisimizi mevcut eski yerine yaptıracağına inanıyoruz. Bu vesileyle kendilerine sonsuz şükranlarımı sunarım diyerek sözlerini tamamladı.

Aydınses  gazetesi olara Bizde Yeşilpınarsoru başarılarından  dolayı kutluyoruz. Başarılarının  devamını  dileriz.