Foto galeriye git

Halil AYDIN : aydinses.com / Yeşilpınarda bulunan Giresun dernekleriyle kahvaltıda buluşan Özdemir’i coşkulu bir kalabalık karşıladı.

Toplantıya; Ulaştırma eski Bakanı ibrahim Özdemir, Eyüp Belediye Başkan aday adayı Seçkin Özdemir, Aydın ses gazetesi imtiyaz sahibi Murat Aydın, Aydınses gazetesi muhabiri Halil Aydın, GOP haber imtiyaz sahibi Ali Şükrü Kara, organizatör ve sanatçı Ali Karadeniz, Giresun Federasyonu kurucu Başkanı Halil Kütük, Giresun federasyonu Başkan yardımcısı Abdullah Akgün, Giresun Çakrak Dernek eski başkanı Abdullah Yılmaz, Yağlıdere Tekke köyü Başkanı Mustafa Öztürk, Yağlıdere Tekke köyü Bşk. yrd. Salim Önal, Eyüp Giresunlu’lar derneği bşk. Avni Aydın, Eyüp Giresunlular derneği bşk yard. Nuh Çiçek, Eğri ambar derneği bşk. Necdet Barutçu, Kazımkarabekir Mevlana Gençlık derneği bşk. Aydın Çırak, sanatçı Mürsel Kızıltaş, Genç Çotanaklar dernek bşk. İker Çomak, Keşap Halkalı ve Arnavut köyü derneği bşk anı Şemsettin Yılmaz, yardımcısı Mustafa Kabacaoğlu, Çanakçı derneği başkanı Turgut Çevik, Yeşilpınar ordu derneğinden Ali bey, Espıye Aralıcak köyü dernek başkanı Yusuf Civelek,Sunucu Hacı Mehmet Günaydın, Emeksen kulubü bşkan yardımcısı, yöneticileri ve çok sayıda Yeşilpınar’lı katıldı.



Toplantıya  katılan  dernek yöneticileri  Seçkin  Özdemir'e tam  destek  sözü  verdi.
Özdemir’in kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyeti gözlerinden okunuyordu.

Konuşmasına daha önceki deneyimlerine değinerek başlayan K.Seçkin Özdemir, neden aday olduğunu, Eyüp’te seçimin hangi projelerle kazanabileceğini ayrıntılarıyla anlattı.



Özdemir yaptığı konuşmada partimin ve halkımın teveccühü ile buradayım. Siz hemşerilerimden bana sahip çıkmanızı desteğinizi bekliyorum. Sosyal belediyecilik anlayışı ile Eyüp’ yönetmeye talibim İnşallah adaylığım açıklanırsa sizlerle birlikte yoluma devam edeceğim.



Çağdaş ve uygar bir Eyüp hedefinin gerçekleştirilebilir olduğuna vurgu yapan K.Seçkin Özdemir, ev ev, kapı kapı gezerek insanları ikna edeceklerini söyledi. Eyüp’te okuma yazma oranının da diğer ilçelere nazaran düşük olduğunu dikkat çeken K.Seçkin Özdemir, Eyüp’te seferberlik ilan edilerek ücretsiz kurslarla Eyüp’ün eğitim düzeyini en üst düzeye çıkaracaklarını söyledi.




Kesinlikle partizanlık yapmayacağıma huzurunuzda söz veriyorum. Tüm Eyüplülerin hizmetkarı olacağım. 1 Aralık’ta Eyüp’te gerçekleşecek eğilim yoklaması için diğer adaylarla ilgili herhangi bir söz ifade etmediğini ve etmeyeceğini vurgulayan K.Seçkin Özdemir, kendisinin her gittiği yerde projelerini anlatarak, örgütün desteğini kazanacağını belirtti.



Oy kullanacak olan parti üyelerine de seslenen K.Seçkin Özdemir, “Oy vermeye giderken çocuklarınızın gözlerinin içine bakın ve kimin seçimi kazanabileceğine inanıyorsanız, gidin ve ona oy verin” dedi.



CHP Eyüp Belediyesi Başkan aday adayı Seçkin Özdemir çalışmalarına dernek ve esnaf ziyaretleriyle devam edeceğini belirtti.


aydinses.com : Halil Aydın