Foto galeriye git

  Gazetese haber  Halil Aydın / Giresun Görele eki CHP Belediye Başkanı Sarıgül gönüllüsü Nazım Dede Eyüp Yeşilpınar CHP seçim irtibat bürosunu ziyaret etti.

30 -35 partilinin katıldığı toplantıda bir konuma yapan Nazım dede kendisini Sarıgül gönüllüsü olduğunu Partinin göstermiş olduğu adayımızı desteklememiz gerektiğini söyledi.

Benim Partide resmi bir görevim yok Ben Sarıgül için varım. CHP’yi iktidara taşımak için varım dedi.



Ancak partililerden bin ah işitti. Parti mensupları kendilerine haksızlık yapıldığını temayül yoklamasında 1. Gelen adayın aday yapılmadığını önümüze dayatma ile bir aday konuldu diye şikayetlerini dile getirdiler.



Hiç demokrasiye uygun olmayan bir şekilde önümüze konulan bu adayla seçimi kazanma şansımızın çok zor olduğu.nu biliyoruz.



Merkezden tabanı sesine kulak vererek seçimi kazanma şansı olan adayımızın aday yapılmasını bekliyoruz. İlk Defa Eyüp te Seçimi kazanma şansını yakalamıştık Ancak Merkezin yanlış kararıyla Belediye Başkanlığı Ak partiye Altın tepside sunulmuştur.



Bu şartlar altında ne ilçe örgütü nede tabandan mevcut adaya destek çok zor gibi görülüyor . Sayın Selami Çelebioğlu b Adaylı açıklandıktan sonra seçim irtibat büromuzu ziyaret etme zahmetinde bulunmadılar.



Nazım Dede bu haklı talebinizi merkeze ve Sarıgül e aktaracağım . Ancak adayın değişmesi çok zor mevcut adayımızla yolumuza devam edip seçimi kazanacağız dedi. Hatıra b fotoğrafı  çekimesiyle  proğram  sona  erdi