Türkiye ve Türk Milleti korku ve tehtid dolu bir baskı altında. Yoldan, sokaktan, köprüden geçerken ya da binalara bakarken “evet” baskısını iliklerinize kadar hissediyorsunuz! Sanki birileri sizin adınıza karar vermiş gibi...

Hem bu baskı, hepimizin verdiği vergilerden alınan paralarla yapılıyor. Ne tezat! Ben inanmadığım bir sistemin propagandasını kendi vergilerimle yapıyorum. Benim vergilerimle propagandalarını yapanlar ise hiç utanmıyor, sıkılmıyor ve büyük bir yüzsüzlük içindeler...

Buna karşılık “hayır” dedikleri için terörist ilan edilen insanlar; onca baskıya, zulme ve tehtide karşın yılmadan mücadele ediyorlar.

Salon verilmiyor, izinler hukuksuz bir şekilde iptal ediliyor, insanlar işten çıkarılıyor, ekmek parası ile tehtid ediliyor yetmedi çok ağır bir şekilde mahalle baskısı uygulanıyor!

Bizde “Eyüp Milli Dayanışma ve Demokrasi Platformu” olarak Meral Akşener'i dinlediğimiz toplantıyı bu şartlarda yaptık. Onca hakaret ve baskıya maruz kalan davetlilere en son sosyal medyadan toplantı iptal edildi haberi yapıldı. Ancak bütün bunlara rağmen çok güzel bir toplantı oldu ve insanların umutsuz olmadığı görüldü.

Meral Akşener “birlikte başaracağız” mesajını çok net verdi.

Biz Meral Akşener'le Eyüp'te güzel bir toplantı yapmadan önceki gece Tuzla'da idik. Sonra bu gece de Büyükçekmece'deki toplantıya katıldık. İstanbul gibi bir yerde 36 saat içinde üç değişik ilçede binlerce insanla bir araya gelmek ve onları etkileyip peşine takmak her siyasetçinin harcı değil ama Meral Akşener bunu başarıyor. Yarın Kocaeli'nde, Pazar günü de Mersin'e gidiyor...

Bir de Niğde örneğinde olduğu gibi toplantılar yasaklanıyor. Ancak o Niğde'ye gideceğim dedi. Bize de, onu Niğde'de yalnız bırakmak yakışmaz.

Dediği gibi “birlikte başaracağız”...

Hollanda ve Almanya'yı yaptıklarından dolayı hep birlikte telin ettik. Ya bizim ülkemizde iktidarın kendisi gibi düşünmeyenlere yaptığı zulmü kim telin edecek?

Merak etmeyin Allah var, gam yok! Elbette mazlum ve mağdurları Rabbim yalnız bırakmaz...