Türk Pop Müziği’nin en güçlü  seslerinden biri olan Mustafa Ceceli Beylikdüzü Belediyesi Ramazan etkinliklerinde sahne aldı. Ceceli şarkılarını alanı  dolduran binlerce hayranıyla birlikte söyledi. 

Beylikdüzü Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla sürerken, vatandaşlar Ramazan için özel olarak kurulan bu alanın tadını çıkarmaya devam ediyor. Ramazan'ın 20.gününde etkinliklerde sahneyi Türk Pop Müziği’nin en büyük seslerinden biri olan Mustafa Ceceli aldı. Mustafa Ceceli konseri için alanı saatler öncesinden tıklım tıklım dolduran vatandaşlar, Ceceli'nin söylediği şarkılara da hep bir ağızdan eşlik ettiler. 30 bine yakın hayranı ile birlikte şarkılarını seslendiren Ceceli sahnede bugüne kadarki en iyi performanslarından birini sergiledi. 

Beylikdüzü Belediye Başkanı  Yusuf Uzun'un da izlediği konserde Uzun sanatçının şarkılarını  beğenerek dinlediklerini, Ceceli'nin muhteşem bir sese sahip olduğunu dile getirdi. Konsere ilginin oldukça fazla olmasına da değinen Başkan Uzun " Binlerce vatandaşımız alanımızı doldurmuş, adım atacak yer yok. Bu da demeki ki Beylikdüzü halkı Mustafa Ceceli'yi çok seviyor. Bizler de bunu dikkate alarak bundan sonraki etkinliklerimizde Ceceli ile daha fazla birlikte olacağız" dedi. Başkan Uzun, sanatçı Mustafa Ceceli'yi başarılarından dolayı tebrik ederek çiçek takdim etti.