Yaptığı güçlü transferlerle dikkatleri üzerine çeken 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gaziosmanpaşaspor 2. Başkanı Murat Haşhaş, takımın son durumunu ve başlayacak olan ligi aydinSes'e değerlendirdi.


Etkili, dinamik Gaziosmanpaşa sporu şampiyonluk hedefine götürecek bir kadro oluşturduklarını dile getiren Murat Haşhaş ” Artık Bank Asya özlemimizi bitirme zamanı geldi" şeklinde konuştu.

Ligin ilk haftasında deplasmanda Bugsaşspor’la karşılaşacaklarını belirten Yeşil-Kırmızılı ekibin 2. Başkanı Murat Haşhaş, aydinses.com'a yaptığı açıklamada; maçtan 3 puan ile ayrılmak için gayret göstereceklerini belirterek bu sezon alınacak her galibiyetin Gaziosmanpaşalılara hediye olacağını dile getirdi.

Haşhaş, ''Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyorum ve bize lige iyi başlama ödülünü vereceklerine inanıyorum. Rakibimiz Bugsaşspor’da ligi ciddiye alan ve iyi transferlerle kadro oluşturan bir takım. Bu da bu maça ayrı bir özellik katmaktadır.” Şeklinde konuştu.

Oyuncu seçerken her şeyden önce işine ve arkadaşına saygısı olan iyi bir insan olmasına da dikkat ettiklerini söyleyen Murat Haşhaş,“ 13 tane transfer yaptık. Geçen seneden kalan çok iyi oyucularımızda takımda mevcut, biz bu sene bu takımla iyi işler yapacağımıza inanıyoruz. Bu transferleri yaparken sadece bu sezonu değil aynı zamanda önümüzdeki diğer sezonları da düşünerek yaptık. Bu sene takımımıza genç ve yetenekli oyuncuların yanı sıra, Tecrübeli ve çok kaliteli oyuncularda aldık. Bu tecrübeli arkadaşlarımız genç oyunculara hem örnek olacak, hem de onların deneyim kazanmasına yardımcı olacaklardır. Sizinde bildiğiniz gibi lig öncesi yapmış olduğumuz hazırlık maçları ile lige hazır olduğumuzu düşünüyorum. Ama hazırlık maçları lig maçlarına pek benzemez, takım olarak uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Taraftarların Gaziosmanpaşaspor’u yalnız bırakmamasını isteyen Haşhaş “Taraftarlarımızdan takımımıza sahip çıkarken kesinlikle centilmenlik kuralları dışına taşmalarını istemiyoruz. Futbolun tüm güzellikleri iyi futbol ve temiz tezahürat olur. Taraftarlarımızdan takımımızı centilmenlik kaideleri içerisinde desteklemelerini istiyoruz'' dedi.

Murat Haşhaş , 2011-2012 sezonunun Türk futboluna hayırlı olmasını dileyerek sözlerini noktaladı.

EROL EFTEKİN