Allaha şükürler olsunki bu günleri de gördük.

Yıllardır beklediğimiz sağlık reformu yapılmaya başlandı ve ilk adımları da pilot şehir seçilen İstanbul'dan başladı.

Malumunuz sağlık önemli ve ilk adım olarak ruhsal sorunlara çözüm bulmak için ''Büyü bozma ve cin hastanesi'' açıldı.

Bu ne demek biliyor musunuz?

Seksen bir ilde ve bir çok hastanede faaliyet gösteren akıl sağlığı ve ruh hastalıkları hastanelerinin kapanması ve boşuna harcanan milyonlarca liranın bütçede kalması demektir.

Çünkü yeni açılan hastanenin hiç bir masrafı yok.

Bir kaç tane cin kovan hoca efendi akşama kadar okuyup üfleyecek.

Ne hemşire, ne doktor,ne de ilaç masrafı olmayacak.

Nasıl olsa SGK batıyor deniliyor,al sana ilk adım tasarruf.

Seksen bir ilde bütün hastaneleri kapattın mı ve doktorların, sağlık çalışanlarının işine son verdin mi al sana bir tasarruf daha.

Gene Cübbeli Ahmet hoca on üç tane kitabı çıktı.

Her kitapta her hastalığa çare olan dualar var.

Benim bildiğim  kadarıyla,kalp,karaciğer,cinsel iktidarsızlık,böbrek rahatsızlığı,idrar yolları rahatsızlığı,baş ağrısı,tansiyon,şeker hastalığı gibi hastalıklara iyi gelen duaları bu kitaplarda bulabilirsiniz.

Şimdi lütfen hesap edin Türkiye'nin her şehrinde kalp ,karaciğer ve bir çok hastalığı iyi ettiğini söyleyen ve yıllardır bizi kandıran şarlatan doktorların işine son verdiğinizi.

 Leblebi çekirdek gibi yazdıkları ilaçları al sana bir tasarruf daha.

Buradan devletin elde ettiği kazançla çari açık kapandığı gibi, bir kaç yıl içinde dışarıya olan beş yüz milyar dolara yakın dış borcumuzu da kapatırız.Hatta köprüler oto yollar bile bedava olabilir.

 Okuyan üfleyen bu hocalarımız sayesinde sağlık alanında  evvelallah  dünyada birinci oluruz.

Biliyorsunuz yıllardır Adıyaman da faaliyet gösteren menzil hoca efendiler uyuşturucu bağımlılığına,içki ve alkol bağımlılığına çare üretiyorlar.

Menzil den yetişen seksen hocayı her ile birer tane koydun mu AMATEM, MAMATEM gibi saçma sapan kuruluşların yıllardır insanları kandırmasına son verirsin.Yeni sağlık bakanımız ilk denemeler olarak menzilcileri çalıştırmaya başladığını basından duyuyoruz.

Buradan elde etiğin tasarrufu da lütfen bir kenara yazın.

Biliyorsunuz bu hoca efendiler bir kuruş para almıyorlar ve Hint fakirleri gibi bir lokma bir hırkaya hayatlarını sürdürüyorlar.

Ayrıca Amerikadaki Amiş'ler gibi teknolojinin ortaya çıkardığı hiç bir aleti de kullanmıyorlar.

 En azından her ilde bir akıl hastanesi ve devletin boşuna maaş verdiği doktor kılığına girmiş şarlatanların işine son verdin mi evvelallah bu işte çözülmüş olur.

Sağlık diye yıllardır ülkemizin iliğini kemiğini sömüren doktor, profesör,doçent  ünvanlı  kara cahillerin de hegemonyasına son verilir ve ülke uyduruk sağlık sektörünün yarattığı büyük kara deliği kapatmış olur.

Şu ana kadar bir çok hastalığın çaresi olan yolları ve sağlık reformunun mihenk taşları olan nefesi kuvvetli hoca efendiler sayesinde çözdük.

Gene Garip Osman denen bir hoca efendi diş ağrısına, kansere iyi gelen dua içerikli muskası olduğunu ayrıca incir çekirdeği yağıyla,çörek otu yağıyla kansere çare olduğunu açıkladı.

Al sana bir tasarruf daha.

Binlerce onkoloji hastanelerinde boş yere insanlara işkence eden saçını başını döken saçma salak tedaviler uygulayan doktor kılığına girmiş aptalların da  işine son verdin mi al sana bir tasarruf daha.

Garip Osman hoca efendi bütün şehirlerde faaliyet gösterebilecek hoca efendileri iki ayda yetiştirip okumaya üflemeye garanti vereceğini de açıklamıştır.

Sağlık reformunun can alıcı noktası bir kaç ayda okuma üfleme işi hallolurken ve hemen tedaviye başlanırken sen ne yaptın?

 Yirmi beş yıl  okul okut milyonlarca lirayı boşuna harca doktor oldum diye hastanelere koy ve bir sürü parayı boş yere harca.

Kardeşlerim artık uyanın bu gerilikten kurtuluyoruz.

Yeni Türkiye de yeni bir anlayışla sağlık reformu geliyor.

Bırakın bu işleri kardeşim sağlık reformu gümbür gümbür geliyor ve evvelallah en kısa sürede bütün Türkiye de sağlık sorunları bitecek bundan emin olun.

Gene başka bir hoca efendi çıktı Fatih medreselerinin yetiştirdiği ve nefesiyle mucizeler yaratan Yunus hoca efendi.

Yunus hoca cübbeli okulundan yetişme fakat  ''Cübbelide kim, onun yaptığı işler çağdışı kaldı ben yeni üfleme ve muska yazma yöntemleriyle sağlık alanında çığır açtım.Çağın en belalı hastalıklarına çare olarak muska yazma fabrikasını kurdum ve şu anda şifa dağıtmaya başladım.''

''Cübbeliyi bırakın bana gelin boşuna doktor denilen sahtekarlara dünyanın parasını vermeyin boşuna ilaç diye zehir ve alkol katkılarını yutmayın ve bilmeyerek cehennem azabına  gidecek yolu açmayın.

Bu hoca efendinin Erbain-i idrisiye duası hemen her hastalığa iyi geleceğini söylüyor.

Hatta kendi televizyonlarında bu dua muskası sayesinde bir çok hastalığına çözüm bulduğunu söyleyen hastaların ben izledim.

Kısacası dostlar yıllardır beklediğimiz sağlık reformu başlamış olup SGK ve bütün sosyal kurumlar en geç bir yıl içinde kapatılacak ve bu hoca efendilerin yetiştirdiği nefesi kuvvetli  hoca efendiler göreve başlayacaktır.

 Bu güzel sağlık neferleri sayesinde halkımız sağlığına kavuşacak, ülkemiz sağlık alanında dünyada bir numara olacak.

Ben bunları izlerken ve ortaya çıkan sağlık reformundan dolayı bütçemizde kalacak milyarlarca dolar para için çok seviniyorum.

Bu paralar sayesinde dolar 3.50 den 1 liraya düşecek, bütün dış düşmanlar dost olacak ve bizimle konuşmak için kapımızda kuyruk olacaklar diye çok seviniyorum.

Hiç ilaç masrafı olmadığı için yapılacak tasarrufu düşündüğümde, ülkemin  fakir insanların sağlık reformuna kavuşmaları nedeniyle acayip mutlanıyorum.

Mutluktan dolayı kafayı yemek üzere olduğum için sağlık reformunun başladığı  ilk adım sağlık yeri olan büyü bozma ve cin hastanesine  baş vurumu yaptım.

Yeni sağlık reformunun ülkemize hayırlar getirmesini ve yeni sağlık ordumuz olan  hoca efendilere Allah güç kuvvet ve derin nefesler vermesini yüce Allahımdan niyaz ediyorum.