İtalyan televizyon kanallarından TG 5'te canlı yayın bağlantısı sırasında yayını sabote etmeye çalışan vatandaş muhabiri kızdırdı. Stüdyodaki spikerin sorusunu cevaplamaya çalışırken arkadan yaklaşıp yayını sabote etmeye kalkan adamı muhabir kafa atarak uzaklaştırdı.

İtalyan televizyon kanallarından TG5 kanalı muhabirlerinden Fabrizio Summonte, İtalya'da canlı yayınları sabote etmede ün yapmış Gabriele Paolini'ye kafa attı. 1998 yılında TG1 kanalı muhabirinin canlı yayını sabote etmeye çalışan Paolini'yi tekmelemesinin ardından yıllar sonra bu kez de kafa atılması görüntüsü internette en çok izlenen videolar arasına girdi.

Videoda Fabrizio Summonte stüdyodan gelen soruyu cevaplamaya çalışırken arkadan yavaşça yaklaşan Paolini, muhabirin arkasından yaptığı hareketlerle yayını sabote etmeye başlıyor. Bu sırada kameralar stüdyoya çevriliyor ve sonra muhabire zoom yapılmış olarak yayına devam ediliyor. Bu sırada muhabirin arkasından iyice rahatsızlık veren Paolini'ye muhabir sert bir kafa darbesi yiyor. Bunun üzerine kameralar stüdyoya çevriliyor; spiker şaşkınlıkla birlikte yayını kurtarmaya çalışıyor.