“Türkiye’nin tek kadın televizyon kanalı”  WOMAN TV yayın hayatına başladı

Türkiye’de 80 milyonluk nüfusun yarısını oluşturan kadınlar, kendi televizyon kanalına kavuşuyor. Kadını merkezine alan Woman TV (Kadın TV), yayın hayatına başladı.
 
Ali Güven

Woman TV, kadının ekonomik, sosyal ve kültürel olarak konumuna yönelik tartışma programlarının yanı sıra güzellik, moda, spor, çocuk, sağlık ve girişimcilik gibi konuların ele alınacağı programlarla izleyici ile buluşuyor.


Ahu Özyurt                                                                             Gülnur Yeşilbaş Kayaoğlu 

“Türkiye’nin tek kadın televizyon kanalı” Woman TV’nin genel müdürlüğünü uzun yıllar çeşitli gazete ve televizyonlarda habercilik yapan, bir süre önce CNN Türk Haber Koordinatörlüğü görevinden ayrılan usta gazeteci Ali Güven yapıyor. Genel yayın yönetmenliğini Ahu Özyurt, Yayın içerik koordinatörlüğünü deneyimli gazeteci, program ve belgesel yapımcısı Gülnur Yeşilbaş Kayaoğlu yaparken, program müdürlüğünü ise uzun yıllar sinema ve televizyonlarda birçok yapıma imza atmış olan Orhan Emek üstlendi.


Orhan Emek

Woman TV yayınları D-Smart 53. kanalı ve Türksat 4A 12034 frekansından izleyiciye ulaşıyor. Ayrıca, internet üzerinden wmtv.com.tr adresinden canlı olarak izlenebiliyor.