Sultangazi Belediyesi, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla düzenlediği kahvaltıda yerel basın mensuplarını ağırladı. Gazetecilerin meşakkatli bir görev üstlendiklerini belirten Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Halkın en doğal hakkı olan bilgi almalarını zamanında doğru ve eksiksiz sağlayarak milletimizin vicdanının sesi olmaktadırlar. Kamuoyunu, haber alma adına önemli görev üstlenen gazeteci arkadaşlarımız, Sultangazi'de olan gelişmeler konusunda halkımızı bilgilendirmekte, kültürel, sosyal ve ekonomik tanıtımına önemli katkılar sağlamaktadır” dedi.

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, yerel basın mensuplarını Sultançiftliği Hizmet Tesislerinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda ağırladı. Medya mensuplarının Gazeteciler Günü’nü kutlayan Başkan Altunay, “Yazılı ve görsel basın mensuplarının fevkalade zor bir görevi üstlendiğini biliyoruz. Canını dişine katarak çalışan meslek uğruna şehit düşen ve çok zor şartlar altında çalışan gazetecilerimiz var” dedi.

Basın, halkın en doğal hakkı olan bilgi almalarını zamanında doğru ve eksiksiz sağlayarak vicdanının sesi olduğunu ifade eden Başkan Altunay, "Kamuoyunu, haber alma adına önemli görev üstlenen gazeteci arkadaşlarımız, Sultangazi'deki gelişmeler konusunda halkımızı bilgilendirmekte, kültürel, sosyal ve ekonomik tanıtımına önemli katkılar sağlamaktadır Her şartta görevlerini yapan vefakâr gazetecilerimizin '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nü kutlar, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Sultangazi Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan Altunay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Altyapı çalışmalarımız hızla devam ediyor. 50. Yıl Kültür Merkezi ile Sultançiftliği ve Cevher Dudayev Hizmet Tesislerini hizmete açtık. Kısa bir süre sonra ise Belediye Hizmet Kompleksi, 50. Yıl Hizmet Tesisi, İSKİ Hizmet Binası, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde Kültür Merkezi, Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi'ni hizmete açacağız.

Sultangazi’de 15 kamu binasının yapımı sürüyor. Sağlık, eğitim ve kültürel alanlarda yaptığımız çalışmalarla ilçenin gelişimine ön ayak olduk. Sağlık alanında Aile Sağlığı Merkezlerinin 27.’si yapılıyor. İlçeye 22 okul kazandırdık, 2 okulun daha ihalesi yapılma aşamasına geldi. 95 olan park sayısını 220’ye çıkardık. 2012’de Sultangazi Kent Ormanları’nı 2 milyon insan ziyaret etti. Sosyal doku ve kültürel projelerle hayatın her alanında olduk. Bundan sonra da bir çok vizyon projeyi ilçeye kazandırmayı amaçlıyoruz . ”

Programda söz alan yerel gazeteciler, teşekkür ederek; başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Altunay ve ekibini kutladı.