Türkiye’de futbol maçlarını canlı olara takip etmek isteyenler Türkiye Spor Toto Süper Lig maçlarının yayın haklarını elinde bulunduran Lig TV tercihinde bulunmalılar. Maç öncesi yayınlar, maç analizi, maç sonrasında röportajlar ile heyecanlı anlar Lig TV ekranında çok daha keyifli hale getiriliyor. Sezon bitse bile ligtv kampanyaları sürüyor ve üye olmayı düşünenler avantajlı fiyat seçenekleri ile Digitürk tarafından karşılanıyor.

Yıllardır futbol tutkunları Türkiye’de futbol takımlarının mücadelelerini Digitürk sayesinde Lig TV ekranında takip ediyor. Üyeliğiniz ile izleyebileceğiniz canlı yayınlarla beraber Lig TV kanallarında yayınlanan pek çok program sayesinde futbolun daha izlenebilir hale geldiğini göreceksiniz. Hatta sadece maç zamanlarında değil çoğu zaman Lig TV kanalında kalacaksınız. Elbette Digitürk Lig TV paketlerinden yapacağınız seçimle beraber Türkiye Spor Toto Süper Lig mücadelelerinin tamamını izleyebilirsiniz. 18 takımın şampiyonluk için yarışına siz şahitlik etmiş olacaksınız. Lig TV üyeliğiniz ile tuttuğunuz takıma maddi açıdan da deste verdiğinizi unutmamalısınız. Heyecanlı anları evinizin rahatlığında izlemeniz zannettiğiniz gibi çok yüksek ücretler ödemenizi gerektirmiyor. Aylık 39,99 TL ücret ödeyerek Digitürk Lig TV kampanyalarından faydalanabiliyor ve siz de dışarıya kalabalık mekanlara gitmeden evinizde futbol heyecanını yaşamaya başlayabiliyorsunuz. Digiturk Lig TV Taraftar Paketi, Sezon Açılışı’na Özel Lig TV kampanyası, Digiturk Lig TV Şampiyonlar Paketi, Lig Tv de Bol Gollü Sezon Paketi gibi pek çok kampanya sürerken yeni kampanyalara da hazır olmanız gerekiyor. Yeni üye olmayı düşünenlerin seçim yapmasını kolaylaştırmak için Digitürk sürekli yeni ve avantajlı fiyatlar getiren kampanyaları düzenliyor. Eğer GS, FB ya da BJK takımlarından birinin taraftarı iseniz, Digiturk Lig TV Taraftar Paketi tam size uygun seçenek diyebiliriz. Hem takımınızın tüm maçlarını izleyeceksiniz hem de yüzlerce Ulusal kanalla beraber Yetişkin Paketi kanalları ile Mobil Lig TV’yi 1 ay boyunca kullanabileceksiniz. Aynı hediye seçenekleri ile Digiturk Lig TV Şampiyonlar Paketi seçeneği de bulunuyor. Bu paket ile de lig tarihinde şampiyonluk ipini bu sezona kadar göğüslemiş olan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor takımlarının tüm maçlarını takip edebiliyorsunuz. Tüm takımların maçlarını da uygun fiyatlı paketler sayesinde başlama saatleri aynı olsa dahi Lig TV1, Lig TV2, Lig TV3, Lig TV4 kanallarında takip edebilirsiniz. Lig TV ekranlarında sadece Türkiye Ligi mücadelesi de bulunmuyor. Dünya futbolunun önemli ligleri de canlı yayınlarla üyeliğinizle evinize gelebilir. Seçeceğiniz Digitürk Spor Extra paketi ile ligtv kanallarında İspanya, İngiltere, İtalya, Fransa, Brezilya gibi liglerin maçları da canlı yayınlarla izlenebilir olacaktır.

Film, belgesel, dizi kanalları ile olan başarılı yayıncılığını kanıtlayan Digitürk; spor kanallarında da Lig TV ile canlı maç yayınlarını evinize taşıyor. Üye olmayı düşündüğünüz paketin detaylarını öğrenmek, hediye kanal seçeneklerini detaylarını öğrenmek veya üyeliğinizi başlatmak istiyorsanız internet üzerinde yeniabonelik.com sitesini ziyaret etmelisiniz.