BVS Group’a ait Günay sahnesinde Özcan Deniz’den önce Sibel Mirkelam vardı. Müzik konusunda master derecesinde eğitim yapan ve son 6 yıldır Paysage Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi akşamları sahne alan güzel şarkıcı, bu kez bir kere daha Günay sahnesindeydi.

Pop’tan arabeske, cazdan Türk Müziği’ne kadar çeşitli müzik türlerinde şarkı söyleyerek özel bir hayran kitlesi oluşturan Sibel Mirkelam, iddialı sahne programıyla yine büyük beğeni kazandı.

Sesi ve yorumuyla kulaklara, güzelliğiyle de gözlere hitap eden Sibel Mirkelam, hem geçmiş yıllara ait iz bırakan şarkıları okudu, hem de günümüzden sevilen şarkıları seslendirdi.

Günay’da Özcan Deniz ile Sibel Mirkelam’lı geceye ilgi büyüktü. konuklar arasında, Semra Özal, Sibel Vatandost, Gül Ergi, Gül Erçetingöz, Modacı Mehmet Köymen, Seda Vural, Alpaslan Çubukçu, Mehmet Özbek, Nedim Özbek, Feyda Güneş, Nilay Yavuz, gibi seçkin isimler de vardı.

Adeta bir alkış sağanağı altında sahneye çıkan Özcan Deniz
ilk olarak ‘Böyle Olmuyor’ isimli şarkısını söyledi. Şarkı bitiminde hayranlarına “Hoşgeldiniz” dedikten sonra şöyle konuştu:

HANIMLARIN ÇOĞUNLUKTA OLDUĞU YERDE KALİTE OLUR!

“Hanımların çoğunlukta olduğu yerde hiç sıkıntı olmaz; güzellik olur, kalite olur. Yarın seçim var. O nedenle bazı beyler, içerim, sızarım diye kendisine güvenemeyip evde kalmış olabilir. Ama siz delikanlı hanımlar hepiniz hoş geldiniz. Çok güzel bir gece olacak. İyi ki geldiniz, haydi şimdi eğlenelim.”

Sanatçı bu konuşmadan sonra ‘Yapmak Lazım’, ‘Aşk zorun ne benimle’ isimli sevilen parçalarını peş peşe okudu. Sonra da,
“Bunlar daha ısınma şarkıları, ısınıyoruz.” dedi ve en ön masadan kendisini dinleyen 8’inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal’a sordu:

‘A PLUS’ SANATÇILAR GÜNAY’DA SAHNE ALIYOR

“Biraz daha gaza basalım mı Semra Hanım?”
Semra Özal bu soruya tebessüm ederek “Bas” diye yanıt verince, Özcan Deniz orkestra arkadaşlarına döndü ve “Tamam o zaman. Haydi gaza basıyoruz arkadaşlar, buyurun”
dedi ve ‘İllahlah Aşktan’ isimli hareketli şarkısına girdi.

Sanatçı programında kendi şarkılarının yanı sıra, dillerden düşmeyen arabesk, fantezi eserler ve türküleri de yorumladı.

Şarkı aralarında hayranlarıyla sık sık sohbet eden sanatçı ilerleyen dakikalarda da şu konuşmayı yaptı:

“Halk konserleri dışında hiç bir yerde sahneye çıkmıyorum.
Günay benim için çok özel bir mekan. Burada sahne almak büyülü bir şey. Türkiye’nin tüm ‘A Plus’ sanatçıları burada sahneye çıktığı için ben de buradayım. Bu benzersiz sahnede sizlerle bir araya geldiğim için çok mutluyum.”

Yaklaşık 3 saat boyunca sahnede şarkı söyleyen Özcan Deniz, büyük sevgi gösterileri ve alkışlar arasında sahneden ayrıldı.