VİZYONA kısa süre önce giren 'Katran' filminde oynayan Yağmur Tanrısevsin ve Wilma Elles, kendilerine gelebilecek yeni korku filmi tekliflerini kabul edeceklerini söyledi.

Zeynep Özek’in Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalındaki ‘Turki Ekstra’ programında Amerika da yaşayan Türk yönetmen Ersen Denk’in senaryosunu yazıp yönettiği ‘Katran’ (The Tragedy) adlı korku filminin oyuncuları ile yapılan röportajlar yayınlandı.

TANRISEVSİN, KEREM BURSİN İLE İLGİLİ KONUŞMADI
'Katran' filminde 'Jennifer’i canlandıran Yağmur Tanrısevsin, daha önceleri korku filmlerinden korktuğu halde ancak, yine de izlemeden duramadığını anlattı. Tanrısevsin, korku filmlerinin kendisinde bir dönem fobi oluşturduğunu kaydederek, "Kamera arkasını görünce o korkuyu aştım; ‘Aslında bu sahneler böyle çekiliyor. Kamera arkası böyle oluyor’ diye görünce çok keyifli olduğunu gördüm. Gerçekten yeni korku filminde rol almak isterim. Sarı saç uygundu. Yarısı siyah ve sarı idi" dedi.

Tanrısevsin, kendisi ile Kerem Bursin arasındaki ilişki sorulunca, "Özel hayatla ilgili konuşmayalım" diye devam etti.
Filmde ‘Olivia’ karakterini canlandıran Wilma Elles, çocukluğunda korku filmi izlemediğini, yetişkin olduktan sonra da tek başına bunu izlemekten kaçındığını söyledi. Elles, oynadığı filmde, korkan değil ‘Korkutan’ tarafında olduğunu vurgularken, "Bu film için esmer oldum. Koyu kahverengi saçım oldu. Bu kadar aksiyon isteyen korku filmi rolü bulamıyorsunuz. Bu nedenle bunu kaçırmak istemedim" dedi.