Yakışıklı ve başarılı sunucu Vatan Şaşmaz, Cevahir Alışveriş Merkezi'nde geçen pazar düzenlenen 'En Güzel Gülen Çocuk Yarışması'nda sunuculuk yaptı.

Şaşmaz'ı Cevahir Alışveriş Merkezi'nde gören hayranları, yakışıklı sunucuyla fotoğraf çektirebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Başarılı sunucuyu duyanlar, alışverişe ara verip yarışmayı izlemeye koyuldu.


Aynı yarışmada jüri üyesi olması istenen Tuba Ünsal teklifi kabul etmedi. Sonra da twitter sayfasına şunları yazı: "Yarışmayı yapanları şiddetle kınıyorum. Bu gerçek bir çocuk istismarı. Kazanamayanlara 'çirkinsin yavrum' mu denildi. Ailelere, jüriye ve yarışmayı gevrek gevrek sunan Vatan Şaşmaz'a sinirliyim. Baba olunca anlarsın Vatancığım"

Tuba Ünsal'a "Ayıp! Yakışmadı sana. Bir e-mail'i bile doğru okumamışsın" diye seslenen Vatan Şaşmaz dün de şunları söyledi:

Yarışmanın Ünsal'ın algıladığı tarzda, bir çocuk güzellik yarışması olmadığını belirten Şaşmaz, şunları söyledi: "En güzel gülümseyen bebeklerin fotoğraflarının yarıştığı etkinlikte; anne ve çocuk sağlığı yazarları, pedagoglar ve yöneticiler de vardı. Tuba orada olmadığı halde, oradaymış gibi işlerinde uzman jüri üyelerine ve 15 yıldır işini profesyonelce yapan şahsıma hakaret etti. Kendisini kınıyorum. Bu sözleri, önce kendi vicdanına sonra Allah'a havale ediyorum. Bu açıklamalarını, doğum yaptığı için, hormonal dengesizliğe bağlıyorum."