TUBA Ünsal, tiyatroyu ‘Müthiş meşaketli’ ve emek isteyen bir iş olarak nitelendirirken, “Hem çocuk, hem turne olayını sanırım beceremedim. Turneye çıkıp çocuğunu bırakan annelere saygım sonsuz, ben yapamadım” dedi.
Sadri Alışık Tiyatrosu bünyesinde Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Deniz Uğur, Levent Can ve Kayhan Yıldızoğlu ile birlikte ‘Guguk Kuşu' adlı oyunda oynayan Tuba Ünsal’ın oyununun kadrosundan çıkarıldığı öne sürüldü. Bu konudaki haberler üzerine Twitter hesabından açıklama yapan Tuba Ünsal, tiyatrodan 2 ay önce ayrıldığını belirtirken, şöyle dedi;
“Oyunumuz çok tutunca haftada 4 gün oynar olduk. Ben bebeleri bırakamadım. Sivas turnesi sonrası iznimi istedim. Tiyatro müthiş meşakatli ve emek isteyen bir iş. Alnımın akıyla çıktığımı düşünüyorum. 60 gün prova yaptım. Bursa, Yalova, Sivas, Kayseri, İzmir turneye çıktım. Çocuklarımla kuliste vakit geçiriyorduk. Ama hepimiz perişan olduk. Kerem Alışık anlayışla karşıladı ve yerime birini bulduk. Olay budur. Ben hem çocuk hem turne olayını sanırım beceremedim. T iyatro turnesine çıkıp çocuğunu bırakan annelere saygım sonsuz. Ben yapamadım.”

FOTOĞRAFLI