Bir süre önce eşi Murat Pilevneli'den boşanan Tuba Ünsal ile moda yazarı Sibel Arna twitter'da büyük bir kavgaya tutuştu. Her şey, Sibel Arna'nın cumartesi günü iletişimci arkadaşı Selin Çıkınoğlu ile gazeteci arkadaşı Ebru Çapa ile twitter'da sohbet etmesiyle başladı. Arna sohbet esnasında "Delirdim! Onun işi yılanlık! İnsan bu kadar adileşemez" dedi. Arna'ya arkadaşı Selin Çıkınoğlu "Aa aşkolsun onun işi adilik değil mi zaten. Yılan sinsice avına yaklaşır. Gözleriyle büyüler. Çaktırmadan etrafını sarar avını hareketsiz bırakır" dedi.

TWEET'LERİ HEMEN SİLDİ

Sibel Arna bu sefer Tuba Ünsal'a tweet atıp "Sular yükselince balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları.. Kimin kimi yiyeceğine suyun akışı karar verir" dedi. Ardından "Gün olur devran döner, herkes bir bir hesabını öder" diye yazdı. Kendisine yönelik bu tweet'leri dün sabah okuyan Tuba Ünsal, adeta çıldırdı. Hemen klavyenin başına geçip oldukça ağır iddialarla karşılık verdi:

''DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA''

"Dadısını yahni yapıp 28 metrelik yatında yemek isteyen ve kocasını tuvaletlerde aldatan kadın kimdi? Dinime küfür eden de müslüman olsa. Her haltı yiyin, sonra laf ebeliği yapın. O bahsettiğiniz yılanlığı yapan ben değilim. Yıllarca evli adamlarla olan, gözüne kestirdiğinin yuvasını yıkan arkadaşınız.. Bazen bazı insanların hayat röntgenini çekip ukalalık yaptıklarında çaat diye suratlarına fırlatmak istiyorum." Tuba Ünsal bu son derece ağır iddiaları yazdıktan 1 saat sonra sildi.

İKİ ARKADAŞTAN AĞIR SÖZLER

Moda yazarı Sibel Arna ve yakın arkadaşı Selin Çıkınoğlu, bilinmeyen bir nedenle Tuba Ünsal'ı hedef aldı. Tuba Ünsal da Sibel Arna'ya dadısına yönelik sözleriyle vurdu. Bilindiği gibi Sibel Arna "Biz mi tatile çıkıyoruz dadılar mı? Teknede bizi bikinili görünce onlar da sereserpe uzanmak istiyor. Öyle dadılar var ki ben onların kafasını dalış tüpü olmadan suya gömerim" sözleri nedeniyle eleştirilmişti.