ANTALYA, () - ANTALYA 8- 13 Ocak'ta Antalya Expo Center'da düzenlenecek 19'uncu Dosso Dossi Fashion Show, bu yıl Brezilyalı top model Alessandra Ambrossio'yu ağırlayacak. Ünlü top model, 50 mankenle birlikte 9 Ocak'ta çıkacağı defilede 2015 ilkbahar- yaz kreasyonlarının yer aldığı 4 ayrı markanın ürünlerini sergileyecek.
Bir defilede giydiği şekerden yapılmış iç çamaşırından sonra 'Şeker Kız Alessandra' olarak da anılmaya başlayan ünlü top model için Antalya'da çok özel bir podyum hazırlanıyor. Moda şovlarında çıkarttıkları top modeller kadar podyum tasarımlarıyla da dikkat çektiklerini belirten Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, özellikle Akdeniz ülkelerinin vazgeçilmez yaşam alanları olan meydanlardan ve İtalya'nın ünlü sahil kasabası Portofino'dan esinlendiklerini söyledi.
Podyum için hazırlıkların başladığını belirten Eraslan, "Defilemiz için bir moda şehri kuruyoruz. İtalyan stilinden esinlenen şehrimizde moda tutkunlarını bir araya getireceğiz. Akdeniz esintilerini ve bir sahil şehri havasını yansıtacak podyumda farklı kültürlerin ortak sembolü olan bir dikilitaş bulunacak. Akdeniz mimarisinin renkli ve sıcak binaları, otel, kafe, mağaza ve evlerle çevrili olacak podyumumuzu sokak sanatçıları tamamlayacak" dedi.

FOTOĞRAFLI