Bülent DİKTEPE/ KARABÜK, () - KARABÜK Üniversitesi'nde 81 ilin yöresel ürünlerinin buluştuğu kültür şenliğinin kapanış töreninde konser veren şarkıcı Sıla, üniversitelileri coşturdu.
Üniversitenin Demir Çelik Kampüsü'nde yer alan Ay Yıldızlı Stadı'nda, 'İllerimiz Ayyıldız Altında Buluşuyor' projesi kapsamında 81 ilin kültür değerleri bir araya geldi. 3 gün süren kültür şenliği dün akşam Sıla konseriyle sona erdi.
Stattaki konser öncesi konuşan Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Cumhuriyetin 91'inci yılını kutladıklarını belirterek, "Sizlerin sayesinde bu Cumhuriyetin 2 bin 91'inci yıllarını bu millet kutlayacaktır. Çünkü hilalin altında bütün illeri buluşturduğumuzda illerimizin bütün özelliklerinin içerisinde en büyük özellik Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatma ve yaşama azmiydi" dedi.
Rektörün konuşmasından sonra sahanın büyük bölümünü dolduran öğrenciler, aynı anda cep telefonlarının ışıklarını yakıp Sıla'nın sahneye çıkmasını bekledi. Ünlü şarkıcı, öğrencilerin tezahüratları eşliğinde sahneye çıktı ve sevilen şarkılarını seslendirdi. Özellikle ön sıralarda yer alan öğrenciler, sahnedeki performansı ile göz dolduran şarkıcıyı cep telefonlarıyla görüntülemeye çalıştı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Sıla, yaklaşık 2 saat süren konserinde hayranlarını eğlendirdi.

FOTOĞRAFLI