Osman URAS / BODRUM (Muğla), () - BODRUM'da sahneye çıkan ve sevenlerini coşturan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, kendisini dinleyenler arasında bulunan Hande Yener'i sahneye çağırarak, 'Sebastian' adlı şarkısında diz çöküp eşlik etti.
Bodrum Pasha Club'ta sahne alan Serdar Ortaç'ı dinlemeye gelenler arasında tatilcilerin yanı sıra ünlü şarkıcı Hande Yener ve birlikte tatil yapan futbolcular Gökhan Töre ile Bayer Leverkusenli Hakan Çalhanoğlu da yer aldı. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ortaç, eşi Chloe Loughnan ve ailesi ile birlikte yaptığı tatilin güzel geçtiğini söyledi. İrlandalı Loughnan ailesinin Türkiye'yi çok sevdiğini belirten ünlü şarkıcı şöyle dedi:
"İrlanda'da 20 derecenin üzerini göremedikleri için Bodrum onlara çok sıcak geldi. Burada kanları ısındı. Bodrum'un güzelliklerine tanık oldular. Elimden geleni yaptım, her yeri gezdirdim. Sonra Çeşme'ye götürdüm. Babası 'Keşke Türkiye'de doğsaydım, keşke Türk olsaydık da bu güzellikleri yaşasaydık' dedi. Biz içinde olduğumuz için fark edemiyoruz ama cennette yaşıyoruz." 
'SARIŞINLARIN DA AYRI BİR TADI OLUR'
Ardından dansçıları eşliğinde sahneye çıkan Ortaç, eski ve yeni albümünden şarkılara yer verdiği konserinde nostalji rüzgarı estirdi. 2 saat sahnede kalan Ortaç, kendisini dinleyen yaklaşık bin 500 kişiye özellikle evlilik konusunda mesaj verdi. "Artık evlendim, bekarlıkla işim olmaz. Bütün bekarların acilen evlenmesi lazım. Dünyanın en güzel şeyi evlilik" dedi. Annesinin, Türkiye'nin en güzel kadınlarının hep esmer olduğunu söylediğini anlatan Ortaç, "Evet anne esmer olur ama, sarışınların da ayrı bir tadı olur derdim. Allah bana sarışın bir eş verdi. Çok da memnunum, ancak saçlarını gelecek sene siyaha boyatacak" diye konuştu.
HANDE YENER İLE TEK ŞARKILIK DÜET
Serdar Ortaç sahne aldıktan bir süre sonra pop müziğin ünlü isimlerinden Hande Yener de eğlence mekanına geldi. 'Türk Pop Müziği'nin Kraliçesi burada' diyerek Hande Yener'i anons eden Ortaç, "Sebastian'ı Hande okumazsa ben okuyacağım" diyerek onu sahneye davet etti. 'Sebastian' adlı şarkısını söyleyen Yener'e Ortaç da eşlik etti. Ortaç ve dansçıları diz çöküp alkışları ile ritim tutarken, Yener sahneden alkışlar eşliğinde uğurlandı. Ortaç, Hande Yener ile tek şarkılık bir düet hazırlığında olduklarını, yaz sonuna kadar tamamlamayı düşündüklerini belirtti.

FOTOĞRAFLI