MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, bir ay içerisinde üçüncü kez sahne aldığı mekanda hayranlarını coşturan pop müziğin ünlü isimlerinden Serdar Ortaç, eşiyle yaşadığı mutluluğun altını çizerek "40 yaşından sonra aşkı buldum" dedi.

Bodrum Pasha Club'ta sahne alan Serdar Ortaç, hayranlarına ve eğlenmeye gelen tatilcilere müzik ziyafeti sundu. Eşine yazdığı 'Balım' adlı şarkısı ile sahneye çıkan Ortaç, 10 sene önce hep aşk dolu şarkılar yazdığını, aşkı arayan şarkıların peşinde olduğunu söyledi. Ortaç, "Bundan sonra mutsuz şarkı yazmayacağım. Çünkü hepinizin mutlu olmasını istiyorum. Aynı benim olduğum gibi. 40 yaşından sonra aşkı buldum. O yüzden artık acı dolu şarkı yok" dedi.

SAĞLIK VE EVLİLİK MESAJINI UNUTMADI

Yaz sezonunda farklı yerlerde sahne alan Serdar Ortaç, son bir ay içerisinde aynı mekanda üçüncü kez hayranlarının ve tatilcilerin karşısına çıktı. Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle gördüğü tedavi sonrası, sağlığına kavuşmanın mutluluğunu ve sağlığın önemini her sahnesinde dinleyenleri ile paylaşan Ortaç, evlilikle ilgili mesaj vermeyi yine ihmal etmedi. "Bekarlarla işim olmaz" diyerek 'İşim olmaz' adlı şarkıyı söyleyen Ortaç, 45 yaşında olduğunu hatırlattı.
Dansçılarının eşlik ettiği ünlü şarkıcı dinleyenlerine eğlenceli bir gece yaşattı. Yaklaşık bin 500 kişi dans edip eğlenirken zaman zaman şarkılara eşlik etti.