ANTALYA, () - ŞARKICI Merve Özbey, EXPO 2016 Antalya sergi alanındaki ünlüler ormanı projesine destek verdi ve yetişmiş jakaranda ağacı dikti.
'Yaş Hikâyesi' adlı şarkısıyla çıkış yapan ve şarkının nakaratında 'Vurur yüze ifadesi, bulur seni bitanesi' sözleri ile tanınan şarkıcı Merve Özbey, Antalya'da yapılacak Türkiye'nin ilk EXPO'suna destek veren ünlüler arasına katıldı. EXPO 2016 Antalya Ajansı'nın davetini kabul edip Aksu İlçesi'ne gelen şarkıcıya önce proje sunumu yapıldı. Ünlüler ormanı için fidan diken sanatçıların klibini izleyen Özbey, şaşkınlığını gizleyemedi.
'Sanal Gerçeklik' gözlüğüyle alanı gezen Özbey, açılışa mutlaka geleceğini vurguladı. Daha sonra sergi alanına geçen genç şarkıcı, yetişmiş jakaranda ağacı  dikti ve gövdesine isim künyesini bağlayarak can suyu verdi. Özbey, şöyle konuştu:
"Çocuklar ve yetişkinler için çok güzel alanlar. EXPO Kulesi'ni beğendim ama çok yüksekmiş. 101 metreymiş. Tabi hiçbir zaman çıkamayacağım. Yükseklik korkum olduğu için uzaktan bakacağım artık."
Özbey'e, EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayık verildi.

FOTOĞRAFLI