Orhan SENCER / İSTANBUL, () - ETNİK müzik sanatçısı Rojin, Diyarbakır’da bir ilköğretim okulunun öğrencilerine maddi yardımda bulunurken, okula kütüphane yapılması için kampanya başlattı.

Sosyal Sorumluluk projelerinde de adını duyuran Rojin, Dilek Pınar köyündeki Canaydın İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Okula kütüphane yapılması için kampanya başlatan sanatçı, Makara Grup, Yıldız Holding ve Murat Ülker’in de katkılarıyla öğrencilerin tüm maddi ihtiyaçlarını karşıladı. Birçok köy okuluyla, çocukların okumasına teşvik amaçlı çalışmalar yapan Rojin, ihtiyacı olan her çocuğun yanında olmaya devam edeceğini söyledi.

EVLAT EDİNMEK İÇİN BAŞVURDU

Anne olmak istediğini ve evlat edinmek için Çocuk Esirgeme Kurumu’na yakın zamanda başvuru yaptığını da açıklayan sanatçı, “Bu yıl Anneler Günü’nü bir sürü çocukla beraber geçiriyorum. Çocuğum olmasını hep istedim. Etrafımızda anne ve babası olmayan çok çocuk var. Bir çocuğa aile olmak istedim. Bir hafta önce Çocuk Esirgeme Kurumu’na başvuruda bulundum. Yalnız işlemler biraz uzun sürüyor. Sanırım sonuçlanması 1 yıl kadar sürebilir. Allah kısmet ederse gelecek yıl Anneler Günü’ne anne olarak gireceğim” dedi.

(FOTOĞRAF)