Sağ eli parçalanan D.K.'nın 2 parmağı ameliyatla kesildi. D.K. 3 ay önce de bölücü terör örgütü lehine korsan gösterilere katılmaktan hakkında işlem yapılmış, savcılıkça serbest bırakılmıştı.

Merkez Seyhan İlçesi Hürriyet Mahallesi'nden önceki akşam terör örgütü PKK yandaşları, Güney Kuşak Bulvarı üzerinde korsan gösteri düzenledi. Lastik yakarak yolu kapatan ve PKK lehine sloganlar atan terör örgütü yandaşları, bölgede güvenlik önlemi alan polislere taş ve molotof kokteyli fırlattı. Bu sırada kalabalık arasında yer alan 15 yaşındaki D.K., el yapımı bombayı polislere atmak istedi. Ancak bomba çocuğun elinde patladı. Patlamanın şiddetiyle yere düşen D.K. kaçarak, gözden kayboldu. Bir süre sonra yakınları D.K.'yı Adana Devlet Hastanesi'ne götürdü. Doktorların muayenesinde D.K.'nın sağ elinin parçalandığı, sol elinde de yaralanmalar olduğu görüldü. Ameliyata alınan D.K.'nın sağ elinde dikilemeyecek derecede parçalanan 2 parmağı kesildi.

Olayı soruşturan Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, D.K.'nın terör örgütü yandaşlarının gösterilerine katılmaktan çok sayıda kaydığı olduğunu saptadı. Tedavisinin ardından Adana Adliye'sine sevk edilen D.K. Cumhuriyet Savcılığı'nca serbest bırakıldı.