İbrahim LALELİ/ANTALYA, () - TÜRKİYE genelinde 5 Haziran'da vizyona girecek 'Olur İnşallah' adlı filmin galası, Antalya Deepo Outlet Center'da yapıldı.
Çetin Altay, Arzu Yanardağ ve Mesut Yar'ın başrollerini paylaştığı 'Olur İnşallah'ın kadrosunda Mehtap Baydi, Sümer Tilmaç, Ayhan Rüzgar ve Müfit Kayacan gibi usta isimler yer alıyor. Antalyalı sinema severlerin yoğun ilgi gösterdiği galanın onur konukları ise Şafak Sezer ve oyuncu Eda Özerkan oldu. Gala öncesinde oyuncular, hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
ANTALYA'DA ÇEKİLDİ
'Akdeniz'den gelen sıcak bir komedi eşliğinde gülmeye hazır mısınız' sloganıyla seyirciyle buluşacak film, Antalya'nın Yaylaalan Köyü'nde çekildi.
Filmin heyecanını yaşadığını belirten oyuncu Çetin Altay, "Güzel bir film, sıcak bir film, komik bir film oldu. Enerjisi çok yüksek. Herkes gelir inşallah" dedi. Filmin kadın başrol oyuncusu Arzu Yanardağ ise 'Olur İnşallah'ı çekerken çok eğlendiklerini ve güldüklerini söyledi.
Filmde belediye başkanı rolünü canlandıran Mesut Yar, rolünün inceliklerini anlattı. "Belediye başkanı filmin fitilini ateşleyen adam" diyen Yar, "Antalya insanının sıcaklığını yansıtan çok keyifli bir film oldu. Antalya yöresine özel şiveleri bol bol kullandık. Yaylaalan köylüleri de filme büyük destek verdi. Onların hakkını ödemek çok zor. Umarım izleyen herkesi kahkahalar atarak güldürebiliriz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI