BODRU'da sahne alan şarkıcı Demet Akalın, konser sonrası DJ kabinine geçen eşi Okan Kurt'ın çaldığı yerli ve yabacı şarkılar eşliğinde dans etti.
Pop müzik şarkıcısı Demet Akalın, Bodrum'da Club Posh'da sahne aldı. Üzerinde '81' yazan sahne kıyafetiyle hayranlarının karşısına çıkan Akalın konserinde, eski ve yeni albümlerinden 'Sepet', 'Koltuk', 'Sabıka', 'Rekor', 'Aşkın Açamadığı Kapı', 'Tecrübe', 'Rota' gibi şarkılarına repertuvarında yer verdi. Diğer konserlerinde olduğu gibi izleyicilere "Doğum günü olan var mı?" diye soran Akalın, el kaldıranlara "Öyle bedavaya olmuyor. Kimliğini veriyorsun canım. Çıkar kimliğini" dedi. Bir hayranının kimliğini arabada kaldığını söylemesi üzerine "Yalan. Arabada kalmış. Kimlikli doğum günü kutlanır" karşılığını verdi. Kimliklerini kontrol ettiği hayranlarından doğum günü olanlara Akalın, kız erkek ayrımı yapmaksızın takılarından hediye etti. Akalın, erkek hayranlarına takıları verirken, "Kız arkadaşlarınıza hediye edersiniz" dedi. Akalın, ayrıca kendisine gönderilen şampanyaları da doğum günü ve balayı çifti olan hayranları arasında dağıttı.
Şarkılarıyla olduğu kadar Akalın, sahne performansıyla da hayranlarından tam not aldı. Hareketli parçalarda, izleyicilerde şarkıcıya bulundukları yerden zaman zaman eşlik etti.
ÖNCE EĞLENDİRDİ SONRA EĞLENDİ
Akalın konserin bitiminde DJ kabininin yanındaki locaya, eşi Okan Kurt ise dj kabinine geçti. Tatilciler Okan Kurt'un seçtiği yerli ve yabancı pop şarkılarda eğlencesine devam ederken, Akalın'da kendi dansçılarıyla eğlenceye katıldı. Bir süre sonrada işletmenin dansçıları şovlarına başladı. Akalın cep telefonu kamerası ile eşini görüntülerken bir ara yanına gelip ona eşlik etti. Sahnesinin ardından tatilcilerin eğlencelerine katılan Akalın, hayranlarının özçekim pozlarında da yer aldı.

FOTOĞRAFLI