ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde Ramazan Bayramı'nda sahneye çıkan Nükhet Duru söylediği şarkılar ve göbek dansıyla hayranlarını coşturdu. Sahnede bir hayranının bebeğini seven Duru, "Aşktan bahsetmek kadar güzel bir şey onu şarkılarla süslemek, bezemek. Sanatla aşk kardeş gibidir" dedi.
Manavgat'ın turizm merkezi Kızılağaç'ta bulunan Starlight Resort Hotel'de Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen 'Ramadan Fest'in ilk gününde Nükhet Duru sahneye çıktı. Duru, sahneye çıkarken hayranlarında birinin 5.5 aylık kız çocuğunu sevdi. Sahnede 1.5 saat kalarak eski ve yeni albümünden parçalar seslendiren Duru, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Nükhet Duru'nun sahnede yaptığı göbek dansı ise davetliler tarafından uzun süre alkışlandı.
"'AH ESKİ BAYRAMLAR' DEMEM"
Nükhet Duru, bayramlar konusunda toplumda farkındalığın arttığını, insanların tatile ve gezmeye gitse bile ailesini ihmal etmemeye özen gösterdiğini söyledi. Eski bayramlara özlem duyma konusunda görüşlerinin farklı olduğunu belirten Duru, "Eski bayramlarda ne vardı bilemeyiz. İnsanlar 'Ah eskiden' demeyi çok sever ama ben öyle demem. Bayramları bayram yapan nefes alıyor olmak, şarkı söyleyebiliyor olmak, insanlarla ilişki kurabiliyor olmaktır. Öbür türlü bayram öksüz kalır" dedi.
"SANATLA AŞK KARDEŞ GİBİDİR"
Şarkılarında aşktan söz etmekten keyif aldığını anlatan Duru, "Aşktan bahsetmek kadar güzel bir şey onu şarkılarla süslemek, bezemek. Sanatla aşk kardeş gibidir. Bence aşkın sanat gibi emek vererek, uğraşarak kanıksamadan yaşanması gerekir. Ben de bunları söylediğim şarkılarla anlatmaya çalışıyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI