Dünya müzik listelerini “Suavemente” şarkısıyla alt üst eden, Pittbull’un etkileyici vokalisti Küba asıllı Nayer, Beyaz Show'a konuk oldu. Beyaz dünyaca ünlü yıldız konuğuna program boyunca iltifatlar yağdırdı.

Berlin Kaplanı filmiyle gişe rekorları kıran Ata Demirer ve Berlin Kaplanı filminin oyuncu kadrosu ile sanatçı Nev'in da konuk olduğu programda Nayer rüzgarı esti.

BEYAZ'DAN YİNE ASILMA NUMARASI


Nayer, Beyaz Show'da Beyaz'ın ilgi dolu iltifatlarına fazla karşılık vermezken, Nev'e yakın ilgi gösterince Beyaz canlı yayında adeta isyan etti. 'Koynumda anakonda beslemişim 'diyen Beyaz 'Geçen hafta da Megan Fox'u aldım, yanına Murat Boz denk geldi. Ben ne şanssızım arkadaş ya 'dedi. Nayer, Beyazıt Öztürk'ün veli olup olmadığını sorunca Beyaz espriyi patlattı: 'Ben daha dün boşandım.'

NAYER'LE DANS ETTİ

Beyaz Show her hafta olduğu gibi renkli görüntülere sahne olurken, Beyaz 'Gemilerde talim var 'şarkısını söyledi ve Nayer'le dans etti.

NAYER STÜDYOYU SALLADI

Nayer Türk insanını çok sıcak bulduğunu ifade ederken, İstanbul'u çok sevdiğini de sözlerine ekledi. Söylediği canlı performans şarkılarla stüdyoyu sallayan Nayer, program boyunca da ilgi odağı oldu.

BEYAZ SHOW TWİTTER'DE TREND OLDU

Öte yandan Nayer'in Beyaz Show'a konuk olması Twitter aleminde de büyük yankı buldu. Nayer, Beyaz Show'da ekrana çıkınca Twitter'da dünya çapında trend oldu!