İSTANBUL, () -  İSTANBUL Eyüp Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile 29 Mayıs İstanbul'un Fethi "Gücümüz Gençliğimiz" etkinlikleri kapsamında Mustafa Ceceli Eyüplü gençlerle buluştu. 19 Mayıs tarihinden itibaren süren Gençlik ve Fetih Şöleni kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli dillerden düşmeyen şarkı ve ilahileri genç hayranları için seslendirdi.

Mustafa Ceceli konseri ile birlikte liseden mezun olan öğrenciler için özel kep töreni de gerçekleştirildi. Binlerce lise öğrencisi keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevincini doyasıya yaşadı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, her yıl bu etkinlikleri daha da kapsamlı hale getirerek devam ettireceklerini belirterek, unutulmaz bir konser veren ünlü sanatçı Mustafa Ceceli'ye çiçek sunarak teşekkür etti.

"MUSTAFA CECELİ AĞABEYİNİZİ SİZLERLE BULUŞTURDUK"

Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezi'ndeki (ESER) özel çocuklarla sahneye çıkan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, liseli gençlerin isteği üzerine Mustafa Ceceli'yi Eyüp'e davet ettiklerini belirterek, “Eyüp gençliği ile gurur duyuyorum. İnşallah gelecek sizlerin elinde şekillenecek. Çok istediğiniz, sevdiğiniz bir ağabeyinizi getirdik. Bu akşam güzel eğleneceğiz" diye konuştu.

"EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Sahne performansıyla öğrencilere eğlenceli anlar yaşatan Sanatçı Mustafa Ceceli ise, "Arkadaşlar öncelikle önümüzdeki üniversite maratonu için sizlere başarılar diliyorum. Bu akşamın düzenlenmesinde emeği geçen herkese içten bir alkış rica ediyorum. Eyüp Belediye Başkanımız Remzi Aydın'a da teşekkür ediyoruz" dedi.

CECELİ YALAN HABERLERE SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN CEVAP VERDİ

Konser muhteşem görüntülerle sona ererken saat 21.20 sıralarında kaynağı belirlenemeyen ve bazı internet yayın organları tarafından Ceceli'ye sahnede saldırı olduğu şeklinde yayınlanan haberler konseri izleyenler tarafından tebessümle karşılandı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da bu muhteşem konser için Mustafa Ceceli'ye ayrıca teşekkür etti.

Mustafa Ceceli de kendi kişisel sosyal medya hesaplarından saldırının yalan haber olduğunu duyurdu.

SEZEN AKSU CECELİ'Yİ ARADI

Ünlü sanatçı Sezen Aksu da internette yayılan haberler üzerine öğrencisi Mustafa Ceceli'yi arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Ancak Ceceli Sezen Aksu'ya kendisine yönelik herhangi bir saldırı olmadığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, yalan haberlere itibar etmemesini istedi.