Teoman ERİŞ/ALANYA (Antalya), () - FİNLANDİYA'da 3 Mayıs'ta düzenlenecek 'Miss Finland 2014' güzellik yarışmasının 10 finalisti Antalya'nın Alanya İlçesi'nde kampa girdi.
Alanya'ya gelen Finlandiyalı güzeller, Sultan Sipahi Resort Otel'de düzenlenen basın toplantısında gazetecilere poz verdi. Kamp süresince Alanya Kalesi, plaj ve yatta, bikini, iç çamaşırı ve gece elbisesi çekimlerine katılacak güzeller, 'Alanya Güzeli' yarışması için de podyuma çıkacak. Akşam yemekleri ve eğlence organizasyonunun da yer aldığı kamp programı 19 Nisan'da sona erecek.
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Cimrin, Finlandiyalı turistlerin en çok tercih ettiği ülkelerin başında Türkiye'nin yer aldığını ve bu nedenle Miss Finland güzellik yarışmasının finalistlerinin 2009 yılından bu yana Alanya'da kamp yaptığını söyledi.
Kamp süresince Finlandiya'nın önde gelen televizyon, gazete ve dergi temsilcilerinin finalistlerle birlikte çekimler yapacağını belirten Cimrin, "Organizasyon Finlandiya'nın en büyük dergilerinde de haber yapılacak. Finlandiya'da yapılacak yarışmanın finalinden önce Alanya kampına ait program Finlandiya'da LIV televizyonunda yayınlanacak" dedi.

TE(SU/ESM) (FOTOĞRAFLI)