Dünyanın en büyük bağımsız yapım Şirketi Endemol’ün yapımcılığını üstlendiği ‘Sevdam Alabora’ 10 Şubat Salı günü ATV ekranında izleyicisi ile buluşacak…

Kadir Doğulu, Elçin Sangu ve Mustafa Avkıran’nın başrollerini paylaştığı yılın en iddialı dizilerinden ‘Sevdam Alabora’da İlker Kızmaz, Gökçe Yanardağ, Başak Parlak, Ayberk Pekcan, Sacide Taşaner, Zeynep Kumral, Mutlu Güney, Aydan Burhan, Şebnem Doğruer gibi birbirinden değerli oyuncular rol alıyor.

Çekimleri Muğla’nın Köyceğiz ilçesine kurulan platoda gerçekleşen dizinin hikayesini ‘Kara Para Aşk’, ‘Karadayı’ ve Karagül gibi dizilerin senaryolarına imza atan Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon yazdı.

‘Sevdam Alabora’nın yönetmeliğini ise, ‘Ihlamurlar Altında’, ‘Sultan Makamı’, ‘Bu Kalp Seni Unutur mu’ ‘Dila Hanım’ gibi çok sevilen dizilerden tanıdığımız Aydın Bulut üstlendi.

Merakla beklenen ‘Sevdam Alabora’ ilk bölümü ile 10 Şubat’ta ATV ‘de...

GENEL HİKAYE:

Bir Anadolu kasabasının varlıklı ve saygın ailesinin kızı, ailesinin karşı çıkacağı birine aşık olunca çareyi kaçmakta bulur… Bu kaçış macerası, yıllara yayılan sırlara, büyük günahlara, dayanılmaz acılara, aile dramına ve birkaç nesli etkileyecek trajik bir hikayeye dönüşür…