Geçtiğimiz ay magazin basının sayfalarını en çok Hülya Avşar süsledi.

Geçtiğimiz ay magazin sayfalarında sanat ve eğlence dünyasından öne çıkan isimler belirlendi.

Medya takibi ajansı Interpress’in yazılı mecrayı kapsayan araştırmasında, geçtiğimiz ay magazin dünyasının en çok yazdığı isim Hülya Avşar olduğu ortaya çıktı.

Ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ile dergide çıkan haberlerin tek tek incelenmesiyle oluşan Şubat ayı listesinde, Avşar Kızı jüri üyesi olduğu “O Ses Türkiye” yarışmasının yanı sıra Ciwan Haco ile yaptığı düetin öne çıktığı toplam 382 haberle birinci oldu.

Sezen Aksu isminin geçtiği 315 haber ile ikinciliği alırken, üçüncü sırada ise Ata Demirer, “Berlin Kaplanı” filmi hakkında çıkan spekülasyonlar başta olmak üzere toplam 286 haberle yer aldı.

Interpress’in yaptığı haber araştırmasında geçen ayın magazin sayfalarında en yer alan isimler listesinde dördüncü sırasında bir önceki ay olduğu gibi yine Cem Yılmaz 282 haberle yer alırken, Eurovision’da ülkemizi temsil edecek olan Can Bonomo 264 haberle beşinci sırayı aldı.

Oluşan listenin ilk on sırası içinde sırasıyla Demet Akalın 259 haber, Tarkan 221 haber, Murat Boz 213 haber, Halil Sezai 189 haber, Ajda Pekkan 182 haber ve Kenan Doğulu da 178 haber ile yer aldı.