Emel GÖKBULUT / İSTANBUL, () - HARBİYE Açıkhava Tiyatrosu'nda Ajda Pekkan ve Muazzez Abacı 30 yıl sonra birlikte konser verdi. BKM Organizasyonuyla gerçekleşen konseri izlemeye gelen hayranları saatler öncesinden Açıkhava'yı doldurmaya başladı.

AJDA PEKKAN İLE MUAZZEZ ABACI'DAN TÜRK SANAT MÜZİĞİ DOLU GECE

Beyaz kostümleriyle sahneye çıkan Pekkan ve Abacı, Bir Nigah Et şarkısını seslendirerek konsere başladılar. İki büyük isim, Taşkın Sabah'ın yönetiminde, aralarında ünlü müzisyenlerden oluşan orkestra eşlik etti. Sanatçılar, Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz parçalarını fasıl heyeti eşliğinde seslendirdiler.



Ajda Pekkan ve Muazzez Abacı konsere 'Kederden mi Neden Bilmem', 'Tek Tel Taradım', 'Benli', 'Karabulutlar', 'Dediler Zamanla Hep', 'Bir Kere Sevdim Diye', 'Şeytana Uyduk Bir Kere', 'Şarkılar Seni Söyler', 'Ellerim Böyle Boş', 'İndim Havuz Başına', 'Elveda', 'Gözlerinin İçine', 'Aşkım Bahardı', 'Ben Seni Unutmak İçin' gibi Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz eserlerini seslendirerek devam ettiler. Konseri izlemeye gelenler arasında bulunan Zekai Tunca ve Mehmet Ali Erbil de sahneye çıkıp Muazzez Abacı ve Ajda Pekkan'a sırayla eşlik etti. Zekai Tunca, Ajda Pekkan'a “Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam" parçasını, Muazzez Abacı'ya ise 'Rüyalarda Buluşuruz'u ithaf ettiğini söyleyerek sahnede seslendirdi. Ardından sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil ise 'Gönlümün İçindedir Gözden Irak Sevgilim' şarkısını söyleyerek, performansıyla seyircilerden büyük alkış topladı.

Sanatçıları izlemeye gelenler arasında Semiramis Pekkan, Mehmet Koçarslan, Samsun Demir, Erkan Özerman, Nur Yerlitaş, Behzat Gerçeker, Ömür Gedik, Şirin Sever, Ayşe Özyılmazel, Mehmet Ali Erbil, Zekai Tunca, Gülay Afşar, Zeynep Mansur ve Asuman Dabak vardı. Pekkan ve Abacı, Türk Sanat Müziği dolu geceyi "Vardar Ovası" nı söyleyerek alkışlar eşliğinde bitirdi.

 (FOTOGRAFLI)